Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si hravě poradila se Slovanem


Branky


31

Slovan minulé kolo nezvládl zápas s Bolevcem, když o body přišel až v závěru. Sušice zase minulé kolo neuhlídala Matějku a od Lub inkasovala 4krát. Tentokrát ale naděloval tým ze Šumavy. Slovan odjel s pětibrankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl od začátku lepší a horší tým. Dobrý vstup domácích fotbalistů do zápasu korunoval gólem už v 8. minutě kapitán Tomáš Klíma. Tempo hry i nadále určovali domácí, kteří se bavili fotbalem. Druhý, uklidňující gól ale stále ne a ne přijít. Na ten se musela Sušice počkat až do závěrečných minut úvodního poločasu. Ve 44. minutě překonal Feiferlíka Jakub Štěch.

 

Domácí si sice gólem v posledních minutách zadělali na Csaplárovu past. Průběh prvního, a poté ani druhého, poločasu ale nenasvědčoval tomu, že by mělo dojít k obratu. Třetí gól ale dlouho nepřicházel, a tak stačilo málo a hosté se mohli gólem dotáhnout pouze na jednobrankový rozdíl. Veškeré takové myšlenky ale utnul v 71. minutě Ondřej Míčka, který poslal domácí do vedení 3:0. V závěru přidal mladý sušický střelec ještě jeden gól, a když chvíli před ním zaznamenal svůj gól číslo 2 také Tomáš Klíma, znamenalo to pro Slovan nelichotivý výsledek 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Patrik Hubáček, hráč: Po neúspěšném zápasu v Lubech jsme chtěli doma tento nezdar odčinit a zvítězit. Proti nám stal nováček soutěže s novým trenérem, takže jsme šli do neznáme. Bohužel nás trápí zranění. Do stavu zraněných v tuto chvíli spadá hned 5 hráčů, což je prostě hodně. A tak se v sestavě objevil znovu dorostenec Vašek Kopa a znovu odehrál dobrý zápas. Jsme rádi, že se nám povedlo zvítězit vysokým rozdílem a věříme, že si to přeneseme do příštího týdne, kdy jedeme na Bolevec. Kromě výhry jsme rádi, že se nám probouzí střelci jako Ondra Míčka nebo Kuba Štěch. Snad se k nim přidají i další kluci! Děkujeme všem fanouškům za podporu a věříme, že nás dorazí podpořit i do Bolevce, nebo mohou jet společně s námi autobusem.




Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - O. Míčka [-] , T. Klíma [-] (80. O. Myslík [-] ) , V. Kopa [-] (76. P. Hubáček [-] ) , L. Král [-] , J. Králík [-] , J. Štěch [-] (80. P. Kaltenbrunner [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (77. J. Čarda [-] ) , P. Matula [-] , M. Pernt [-] (46. D. Daniel [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Koranda [-] (60. M. Kolečko [-] ) , M. Cigler [-] (83. J. Komínek [-] ) , J. Nosek [-] , A. Žák [-] , P. Fiala [-] , L. Král [-] (46. M. Ráb [-] )

ŽK: 69. J. Nosek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - RUDA Daniel, TYKAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Bublík
Tip experta: výhra domácích

Hostující brankář se bude překonávat, ale vše asi nezachrání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů