4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Bolevec neunesl prohru a poničil na Smíchově kabinu. Máme foto jak řádění hostů dopadlo!


Branky


31

Smíchov oba poločasy vyhrál výsledkem 2:0 a oslavil celkové vítězství 4:0, které mu zařídili dva střelci. Pavel Karlíček i Tomáš Knapp se dvakrát trefili a o rozdělení bodů tak nemohl být pochyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu zastihl v lepším rozpoložení hosty. Ti byli běhavější, aktivnější a jejich herní projev byl lepší než jejich soupeře. Po úvodních 15 minutách se ale obraz hry diametrálně otočil. Smíchov byl lepším týmem a když se v 16. minutě trefil Pavel Karlíček a ve 36. minutě na něj stejným počinem navázal Tomáš Knapp, vedli hosté po poločase 2:0.

 

 

Druhý poločas byl jako na houpačce. Chvíli byli blíže ke gólu domácí, poté naopak hosté. Ti měli řadu standardek, ze kterých ale k vážnějšímu ohrožení branky nedošlo. Smíchov sázel na otevřenou obranu Bolevce a spoléhal na rychlonohé útočníky. V 52. minutě přidal svůj druhý a smíchovský třetí gól Pavel Karlíček. Svůj gól číslo dva vstřelil 15 minut před koncem i Tomáš Knapp. Domácí si tak v klidu došli pro tři body. Po zápase si nejspíše frustraci vybíjeli hostující hráči na přidělené šatně. Ta po odchodu boleveckých hráčů zůstala poničená. 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Zápas bych rozdělil do čtyř úseků: první úsek, začátek zápasu, který nám vůbec nevyšel. Bolevec nás překvapil svojí běhavostí a chvíli nám trvalo, než jsme si na to zvykli. Druhý úsek bych dal do rozmezí 15. minuta až konec poločasu, kdy jsme přebrali taktovku, byli lepším týmem, vytvořili si velké množství šancí a zaslouženě šli do vedení 2:0. Třetí úsek, 2. poločas, kdy se Bolevec hnal za vyrovnáním, měl nějaké zajímavé situace, poměrně i velké množství standardních situací a místy i tlak, ze kterého se však nedostali k jedinému ohrožení branky. My naopak sázeli na rychlé brejky, ze kterých jsme jim dali další dvě branky a v klidu si došli pro vítězství.  Poslední úsek, pozápasové chování boleveckých hráčů. Rozumím tomu, že věkový průměr Bolevce, s výjimkou dvou hráčů byl tak 17 let, kdy jsou kluci nevybouření, emočně nevyrovnaní a dělají blbosti. Rozumím i tomu, že jsou v zápase emoce, nikdo nechce prohrát, stanou se tam nějaký věci, který jim nemusí být po srsti. Čemu ale nerozumím je, že si svou frustraci vybíjejí na šatně mladších žáků, kde popsali jejich věci a nechali ji ve stavu, kdy by se za to styděla i prasata. Za zmínku ještě stojí jejich chování na sociálních sítích, kdy komentují příspevky našeho týmu slovy:”šatna jak pro přípravku nebo šatny jak v komunistické části Ruska”. Vzhledem k věku většiny hráčů se to dá opět nejspíš vysvětlit tím, že nějakou hodinu dějepisu byli za školou nebo třeba na tréninku přípravky, když to ví tak dobře.  Na závěr bych to okomentoval tím, že pokud nechcete mít šatnu jak pro “přípravky”, tak se jako děti z přípravky nechovejte.

SSC Bolevec
Michal Bublík, hrajicí trenér: Jednoznačná záležitost. V prvním poločase jsme mimo jedné šance na hřiště neexistovali, domácí byli jasně lepší. Druhou půli jsme se zlepšili, ale Smíchov vyhrál naprosto zaslouženě a gratuluji jim ke 3 bodům. Mrzí mě, že někteří hráči nepředvádí v zápasech to, na co mají a co nám ukazují v tréninku! Ale budeme dál trpělivě pracovat a pomalu se zlepšovat.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - T. Knapp [-] , J. Marek [-] (61. D. Marval [-] ) , P. Karlíček [-] (61. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Louda [-] (46. J. Krčál [-] ) , D. Bešta [-] (84. V. Duspiva [-] ) , J. Přibáň [-] , T. Sládek [-] , P. Konopík [-] , J. Černý [-]

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - J. Jaroš [-] (46. A. Hussein [-] ) , D. Bezděk [-] , L. Liška [-] (74. A. Pražan [-] ) , J. Hibler [-] , M. Šedivec [-] , J. Fryček [-] , J. Kovář [-] , K. Dejmek [-] , J. Šedivec [-] , O. Šnaider [-] (46. M. Zítek [-] )

ŽK: 38. J. Přibáň , 75. D. Marval - 75. M. Šedivec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SLADKÝ Stanislav, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Bublík
Tip experta: výhra domácích

Sportovni neděle v Plzni, házená, hokej, fotbal... Takže moc diváků na derby asi nepřijde. Domácí dvakrát prohrali a potřebují doma vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích