1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 10:30

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec otočil v závěru zápas na Slovanu a soupeři odskočil v tabulce na 5 bodů


Branky


20

Kdy jindy vyhrát, když ne dnes... říkaly si asi oba týmy před vzájemným zápasem. Oba mančafty se hledají a právě tento zápas byl ten, který jednoho nakopne a druhého dost možná uvrhne do ještě větší mizérie. I když to dlouhou nevypadalo, tak šťastnějším týmem byl nakonec Bolevec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnější ohrožení brány přišlo na obranné půlce Slovanu. Gólman Feiferlík špatně vyběhl a míč se dostal k boleveckému Dejmkovi. Jeho pokus ale postrádal razanci a obránce si pro míč doběhl a bez potíží ho odklidil do bezpečí. O tři minuty později našel Kovářův přetažený centr Jaroše, který sklepl pro Bublíka. U jeho pokusu nebyla problém razance, nýbrž umístění. Feiferlík nemusel vynaložit příliš práce, aby ho střela trefila. V zápětí ještě mířil kousek mimo v dobré pozici Kovář, po něm volil šajtli namísto levačky Šedivec. Mnoho šancí ale Bolevci gól nepřineslo a jak to tak ve fotbale bývá, gól přišel na druhé straně. Nejprve překonal brankáře Lang. Körnera ale zdtoupil na lajně Hibler. Po půl hodině hry to nebezpečně zpoza vápna zkoušel Daniel. Jeho střelu ale Körner dobrým zákrokem zlikvidoval. Chvíli poté už se ale domácí radovali. Žák předložil před prázdnou bránu Miroslavu Cíglerovi, který se nemýlil a domácí odcházeli do kabin jako vítězové prvního poločasu.

 

 

 

 

Druhý poločas ale patřil hostům. Prvních zhruba 15 minut ještě byla hra vyrovnaná a více šancí možná měl Slovan. Druhý gól ale tým ze Skvrňan nepřidal. Ve zbytku zápasu už sle vyli nebezpeční pouze hosté, kteří se po řadě neproměněných šancí dočkali vyrovnání. V 73. minutě si našel odražený míč po rohovém kopu Vitalij Poliščuk a napálil ho do brány. A nezůstalo pouze u vyrovnání. V 84. minutě utekl Bezděk, který předložil Bublíkovi, kterému stačilo trefit prázdnou bránu. To se povedlo a Bolevec skóre otočil. O tři minuty později se prosadil i asistent k druhému boleveckému gólu. Daniel Bezděk byl ve správný čas na správném místě a jeho dorážka znamenala výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Michal Bublík, hrajicí trenér: Vyrovnaný první poločas s mnoha šancemi na obou stranách. My bohužel gól nedali, naopak domácí po krásné akci šli do vedení. Do druhé půle jsme trochu změnili styl hry, začali více běhat a vyhrávat osobní souboje a hnali se za vyrovnáním. Nakonec rozhodl mladý dorostenec Poleščuk, který krásnou střelou srovnal a pak to z nás spadlo a přidali jsme další branky. Za druhou půli zasloužená výhra. Musím opět pochválit všechny tři rozhodčí.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - A. Žák [-] (62. M. Kolečko [-] ) , P. Matula [-] , M. Pernt [-] (73. M. Ráb [-] ) , D. Daniel [-] , M. Koranda [-] (62. J. Reischig [-] ) , M. Cigler [-] , M. Lang [-] , J. Čarda [-] , P. Fiala [-] , J. Nosek [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Jaroš [-] (22. D. Bezděk [-] ) , J. Hibler [-] , M. Šedivec [-] (87. L. Běl [-] ) , M. Bublík [-] , V. Poliščuk [-] , J. Kovář [-] (73. L. Liška [-] ) , M. Slavotínek [-] , K. Dejmek [-] (73. M. Zítek [-] ) , J. Šedivec [-] , O. Šnaider [-]

ŽK: 39. J. Čarda , 45. P. Fiala , 78. M. Cigler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Kořenek

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra domácích

Čtvrteční derby vyhraje Slovan nad oslabeným Bolevcem. Matulka s Cigim o sobě dají vědět a zařídí 4 góly.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích