0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šít i Tolkner podržely své týmy. Útoky se ale nepřidaly, a tak ze zápasu Bolevce s Luby vzešla bezbranková remíza


Branky


30

Luby v této sezóně hrají dobře a sbírají body. Na Prokopávce to byl ale spíše boj s dvěma hrdiny v rukavicích na obou stranách. Nakonec z toho vzešla bezbranková remíza a zasloužený bod pro oba aktéry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal. Byl to spíše boj než krásný fotbal. Šancí bylo pomalu, a tak není překvapením, že první půle skončila bezbrankovou remízou.

 

Druhý poločas probíhal velmi podobně. Oba gólmani se mohli přetrhnout, aby za svá záda nepustili žádný míč, jejich kolegové na druhém pólu hřiště ale byli stále neúspěšní. O něco málo více šancí měl v druhém dějství Bolevec. Luby ale podržel brankář Šít, kterého jednou zachránilo i břevno. Bojovný zápas tak skončil tak, jak začal a Luby si tak odvezly bod.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Od začátku se hrálo vyrovnané a bojovné utkání. My po disciplinárních trestech nastoupili s ještě více omlazenou sestavou a zaměřili se především na defenzivu. Moc šancí nebylo a i když jsme ve druhé půli byli asi blíž k vitězství, tak je remíza zasloužená. Kluky musím pochválit a nejvíc bezchybného Lukáše Tolknera v bráně. I jeho zásluhou jsme udrželi vzadu nulu a toho si vážíme. Luby hrají dobrý fotbal, letos se jim daří a já jim fandím. My se snad taky konečně rozstřílíme a začneme dávat i nějaké góly, třeba už ve čtvrtek na Slovanu. Ještě chci pochválit všechny tři rozhodčí.

TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Zápas moc zajímavých akcí nepřinesl, dlouho jsme si zvykali na umělou trávu, na které jsou domácí zvyklí hrát své domácí zápasy. Snažili jsme se kombinovat a postupně se dostat k domácí brance, ale bez úspěchu. Druhý poločas byl v porovnání s tím prvním o poznání horší, nedokázali jsme si vytvořit skoro žádnou zajímavou gólovou akci, domácí naopak měli tu největší šanci zápasu, kdy naštěstí pro nás trefili pouze břevno. Zápas skončil bez branek a oběma stranám přidělil asi zasloužený bod.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - L. Liška [-] (66. J. Jaroš [-] ) , M. Šedivec [-] , M. Bublík [-] , V. Poliščuk [-] , J. Fryček [-] , J. Kovář [-] (66. D. Bezděk [-] ) , M. Slavotínek [-] (83. M. Konopík [-] ) , K. Dejmek [-] (66. J. Hibler [-] ) , J. Šedivec [-] , O. Šnaider [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - K. Křížek [-] (89. D. Šalša [-] ) , J. Matějka [-] , M. Pivoňka [-] , V. Petrželka [-] , T. Partyngl [-] , D. Vozka [-] (74. T. Blohmann [-] ) , L. Marek [-] , A. Čížek [-] (74. Š. Tomaka [-] ) , V. Řeřicha [-] , H. Pikhart [-]

ŽK: 82. J. Hibler - 82. L. Marek , 87. Š. Tomaka .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Šlauf Jiří - PŘIBYL Zdeněk, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kastl
Tip experta: výhra hostů

Luby teď mají formu a vyhrají 4:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích