3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov vyhrál 3:0 na góly, Bolevec pak na červené karty


Branky


26. T. Tlustý , 40. T. Pitipáč (p.) , 65. T. Pitipáč
26

Zápas dvou týmú, které ještě před rokem hráli krajský přebor a nyní to vypadá, že budou bojovat o udržení se v 1.A třídě. Tento zápas ale skončil jednoznačnou výhrou Staňkova - vůbec první v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Bolevce. Gól ale povedený začátek nepřinesl. To na druhé naopak ano.  Staňkov se ve 26. minutě zásluhou Tomáše Tlustého dostal do vedení. Staňkov vedl vůbec poprvé v sezóně. A vedení bylo před poločasem ještě výraznější. Penaltu totiž proměnil Tomáš Pitipáč, a Staňkov tak po poločase vedl 2:0.

 

Stejně jako v první půli, i v té druhé měli lepší vstup hosté. Žádnou z šancí ale neproměnili, a tak se znovu střílelo na druhé straně Už na 3:0 zvyšoval po nahrávce Tlustého opět Tomáš Pitipáč. Když se blížil konec zápasu, strhla se na hřišti mela, která skončila třemi červenými kartami pro hosty. Michal Pelnář vrazil do rozhodčího ramenem, David Paškan vytrhl červenou kartu z ruky rozhodčího a Jan Šplíchal viděl červenou kartu za urážku rozhodčího slovy: “jdi do prdele už fakt, ubožáku, počkej po zápase, ja mám kontakty”. Bolevci tak chyběla jedna červená karta, aby se zápas předčasmě ukončil a zkontumoval v jejich neprospěch. To se ale nestalo, zápas se dohrál a Bolevec odjíždí bez bodů.

 



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, předseda klubu: Bolevec v obou začátcích poločasů jasně lepší cca 10-15 min hráli výborně.Postupem času se pak hra vyrovnala,pomohl nám gól ze standardky kdy se trefil hlavou Tlustý a zanedlouho z penalty Pitipáč. Hosté měli taky šance, dvě až tři příležitosti zlikvidoval náš brankář Jánský. Druhý poločas jsme si už pohlídali a přidali ještě třetí gól po krásné nahrávce od Tlustého přidal svou druhou branku Pitipáč. Tři červené karty v 83.min jen potvrzují nedisciplinovanost hráčů Bolevce..




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - D. Gerber [-] (86. A. Kolros [-] ) , F. Dolejš [-] , M. Liška [-] (62. P. Zámostný [-] ) , D. Drudík [-] - J. Vrba [-] , M. Bozděch [-] , J. Kubina [-] , V. Záhoř [-] - T. Tlustý [-] , T. Pitipáč [-] (86. J. Mařík [-] )

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - D. Paškan [-] , M. Bublík [-] , D. Bezděk [-] , J. Fryček [-] (70. L. Liška [-] ) , J. Jaroš [-] (70. V. Poliščuk [-] ) , M. Slavotínek [-] (82. A. Pražan [-] ) , K. Dejmek [-] (46. J. Šplíchal [-] ) , J. Šedivec [-] (46. M. Šedivec [-] ) , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-]

ŽK: 28. D. Drudík , 53. M. Liška , 78. D. Gerber , 85. M. Bozděch - 38. M. Pelnář , 39. O. Šnaider , 40. L. Tolkner , 40. J. Fryček , 75. D. Paškan , 83. M. Bublík . ČK: 83. M. Pelnář , 83. J. Šplíchal , 83. D. Paškan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rubáš Jakub - ŠIMEK František, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Souboj trápícího s ještě více trápícím, Staňkov uhraje svůj první bod - 1:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů