7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Koloveč nadělila Tlumačovu sedm kousků


Branky


23. V. Kašpar (vl.) , 29. L. Tumpach , 41. P. Grajciar , 51. M. Duchoň , 53. F. Šlajs , 74. D. Tumpach (p.) , 79. D. Tumpach
26

Tlumačov před sezónou sestoupil z krajského přeboru, Koloveč naopak postoupila. Start nemusel do Kolovče vážit nikterak dlouhou cestu. O to víc hořká byla ale cesta zpět. Tlumačov totiž schytal tvrdý direkt znamenající 7 inkasovaných gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase dvou týmů z Domažlicka byl po celou dobou lepší a slabší tým. Domácí Slavoj od začátku zápasu určoval tempo hry, gól se ale Kolovči po dlouhou dobu vstřelit nedařilo. To se změnilo v polovině poločasu. Vlastní gól tlumačovského Václava Kašpara znamenal vedení 1:0. Chvíli před půl hodinou to bylo 2:0, když se přesně trefil Lukáš Tumpach. Slavoj mohl vést daleko větším rozdílem, neproměňování šancí ale byla v ten den oblíbemá disciplína domácích hráčů. Do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky se ale Koloveč třetího gólu dočkala. Ve 41. minutě se trefil Peter Grajciar.

 

Vstup do druhého poločasu se domácím vydařil na výbornou. Neuběhlo ani deset minut a brankář Pomothy vyndaval míč ze sítě podruhé. Po gólu Miroslava Duchoně z 51. minuty ho o 2 minuty později překonal František Šlajs. Také hosté měli své šance. Nebylo jich nijak závratně mnoho, přes to se však musel mít brankář Knopf na pozoru. Všechny tři nebezpečné situace ale pokryl, a tak držel stále nulu.

Kdo naopak dával góly byli domácí. V 74. minutě pokutový kop proměnil David Tumpach, stejný hráč pak o pět minut později zažil pocit, jaké to je vstřelit gól ze hry. Svým druhým gólem tak upravil výsledek zápasu na 7:0 a takhle i jeden z nejjednoznačnějších zápasu dosavadní sezóny skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Na zápas jsme nebyli kompletní, ale celý zápas jsme byli lepší, akorát jsme měli v prvním poločase problém s proměňováním šancí. Nakonec jsme ho ale vyhráli 3:0, ve druhém jsme přidali další čtyři a pár šancí jsme neproměnili. Takže za mě spokojenost s předvedenou hrou i s výkonem všech hráčů. Někteří dostali šanci z lavičky, chtěli jsme některé hráče doléčit a jsme rádi, že jsme je ušetřili. Kluci z lavičky ukázali, že kvalitu mají a do mančaftu patří. Jsme rádi, že se uzdravil David Tumpach, který naskočil na posledních 20 minut a dal dvě branky a také že jsme udrželi nulu, protože i hosté měli 2-3 šance a brankář všechny pokryl.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - M. Duchoň [-] , P. Grajciar [-] , P. Vachtl [-] (69. M. Sušický [-] ) , J. Lucák [-] (81. V. Vitoň [-] ) , K. Kralovec [-] , V. Šteffl [-] (69. D. Tumpach [-] ) , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] , F. Šlajs [-] , P. Kadlec [-]

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , . Tran [-] (85. A. Svoboda [-] ) , V. Kašpar [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] (63. O. Rottenborn [-] ) , T. Frček [-] , O. Sladký [-] , F. Šinál [-] , L. Leitl [-]

ŽK: 34. L. Leitl .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Křen Jiří - RUDA Daniel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Koloveč výsledkově suverénní, takže nečekám, že by se to mělo změnit - 3:0.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích