Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak je důležité míti Matějku, říkají si v Lubech


Branky


25

Luby po první půli vedly po gólech Jiřího Matějaky 2:0. Druhý poločas se ale týmu z Klatovska vůbec nepovedl a brzy to bylo to 2:2. Jiří Matějka se ale stal opět hrdinou Lub a v 90. minutě vystřelil červenobílým 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byli lepši domácí hráči, kteří drželi míč na svých kopačkách a snažili se najít skulinky v jinak dobře fungující obraně Slovanu. Nějaké šance domácí přeci jen měli. Když se ale ani jejich příležitostí, ani několik nebezpečně vypadajících protiútoků soupeře neujalo, trval dál výsledek 0:0. Až tedy do 27. minuty. To se totiž ve skrumáži ve vápně hostů nejlépe zorientoval domácí Jiří Matějka, který dal Lubům vedení. Do poločasu vedly Luby dokonce o 2 góly. Průnikovou přihrávku Marka využil svým druhým gólem v zápase Jiří Matějka, a do kabin tak šli veselejší domácí.

 

Vstup do druhého poločasu se nepovedl Lubůma a hlavně domácímu gólmanovi. Po jeho chybě totiž v 50. minutě hosté snížili, ldyž se trefil Adam Žák. V 65. minutě bylo dokonce vyrovnáno, když do prázdné branky uklízel Patrik Matula. Pak se hrál víceméně vyrovnaný fotbal. Dlouho držel stav 2:2 a vypadalo to, že tímto výsledkem také zápas skončí. Z hranice vápna se ale do skákajícího míče Jiří Matějka a střelou do dolního rohu trefil Lubům 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Od úvodního hvizdu jsme drželi balón a snažili se vytvářet si zajímavé gólové příležitosti, soupeř těžil z rychlých brejků po našich nepřesnostech. I když jsme v úvodních minutách byli lepším týmem a dokázali si vytvořit gólové příležitosti, nedokázali jsme skóre změnit v náš prospěch. Až ve 27. minutě po rozehrané standardní situaci se po mírném chaosu v soupeřově šestnáctce nejlépe zorientoval Jirka Matějka a poslal nás do vedení. Stejný hráč ve 41. minutě završil velmi pěknou a přímočarou akci, kdy po přihrávce Lukáše Marka neměl těžký úkol dopravit balón do sítě. Druhý poločas nám hrubě nevyšel, v 50. minutě se po naší individuální chybě dostal soupeř k velmi jednoduché brance a o 15 minut později bylo skóre vyrovnáno, opět po zbytečné chybě v rozehrávce, hostující Matula uklízel do prázdné branky. Hosté nic nezabalili a dlouho nám nedovolili skóre otočit opět ve svůj prospěch. To se povedlo až v 90. minutě, skákavý balón na hranici šestnáctky trefil kdo jiný než Matějka přesně do levého dolního rohu branky, upravil skóre na 3:2 a zkompletoval tím i svůj hattrick. Zápas tímto výsledkem skončil a my si tak připsali cenné 3 body.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Patrik Matula, hráč: Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme na hřišti nebyli a soupeř zaslouženě vedl 2:0. V tom druhém to bylo naopak, vlétlo se na ně a po chybě gólmana a hezké akci do prázdné branky jsme srovnali na 2:2. Bohužel jako již po několikáté jsme dostali rozdilovou branku v posledních vteřinách zápasu. Bodů jsme už měli mít daleko více, ale věříme že se nám to někdy vrátí.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - L. Marek [-] , J. Cole [-] , J. Matějka [-] , H. Pikhart [-] , V. Petrželka [-] , T. Partyngl [-] (91. M. Hrach [-] ) , Š. Tomaka [-] (73. V. Koželuh [-] ) , D. Vozka [-] , V. Řeřicha [-] , M. Pivoňka [-] (73. D. Beránek [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - A. Žák [-] , P. Matula [-] , M. Pernt [-] , D. Daniel [-] , M. Koranda [-] (46. M. Kolečko [-] ) , M. Cigler [-] , O. Nosek [-] , O. Žák [-] (72. J. Reischig [-] ) , P. Fiala [-] , J. Nosek [-] (88. A. Daniel [-] )

ŽK: 63. Š. Tomaka - 58. O. Nosek , 77. A. Žák , 83. P. Fiala .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Brůha Radek - BÍNA Roman, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně Luby - 2:0.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích