4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO | Luby už pomalu zapomínaly, jaké je to prohrát. Na Smíchově ale narazily


Branky


8. T. Knapp , 17. J. Marek , 54. T. Sládek , 76. J. Krčál (p.) - 46. J. Matějka
28

Smíchov i Luby zažívají úspěšný vstup do sezóny. Smíchov ztratil pouze jednou, Luby prohrály naposledy v prvním kole. Teď podruhé. Smíchov potvrdil formu a nepříjemného soupeře porazil 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se lépe vyvedl domácím. Už v 8. minutě se radovali z vedení, které jim vystřelil střelec posledních kol Tomáš Knapp. Po čtvrt hodině hry to bylo 2:0. Chybu v rozehrávce potrestalo duo Knapp-Marek. První jmenovaný nahrál před prázdnou bránu Jakubu Markovi, který tak neměl složitou pozici ke skórování. Také Luby měly své šance. Buď zasáhl brankář Čapský, nebo smíchovskému gólmanovi pomohla branková konstrukce. Snížení se ale hosté přeci jen dočkali. Na samém konci první půle zapomněla domácí defenziva na Jiřího Matějku, který propálil Čapského.

 

 

 

 

 

Gól do šatny ale domácí nijak zvlášť nepoznamenal. Poté, co přežili nebezpečnou situaci ve vlastním vápně, udeřili oni. Po rohovém kopu se prosadil stoper Tomáš Sládek a Smíchov vedl opět o dva góly. Hosté svou aktivitou domácí stále trápili. Stejně jako po dlouhou dobu v prvním poločase, tak ani nyní bez gólového efektu.

Ve velké šanci se pak objevil Knapp, který ale před střelou volil kličku brankáři, což se ukázala jako špatná varianta. O chvíli později byl ve vápně faulován Marek a nařízenou penaltu proměnil Jakub Krčál. O výsledku tak bylo nějakých 15 minut před koncem rozhodnuto, a Smíchov tak slaví pátou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Atraktivní zápas s velkým množstvím brankových příležitosti na obou stranách. V prvním poločase na šance vyrovnaný zapas, ale my byli produktivnější. Druhý poločas jsme byli lepší a nebezpečnější, což vedlo ke zvýšení náskoku. Výsledek nasvědčuje snadné výhře, ale Luby byly velmi těžký soupeř, který se herně oproti minulému roku velmi zlepšil a určitě bude mít klidnější sezónu, než tu minulou.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - T. Knapp [-] (87. V. Duspiva [-] ) , J. Marek [-] (76. K. Fajfrlík [-] ) , P. Karlíček [-] (65. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] , M. Fujan [-] , J. Černý [-] , D. Bešta [-] , T. Sládek [-] , D. Marval [-] (46. J. Přibáň [-] )

TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , J. Cole [-] (87. D. Šalša [-] ) , J. Matějka [-] , A. Čížek [-] , J. Holý [-] , T. Partyngl [-] (64. M. Pivoňka [-] ) , V. Řeřicha [-] , Š. Tomaka [-] (19. D. Vozka [-] ) , L. Marek [-] , V. Petrželka [-]

ŽK: 15. Š. Tomaka , 70. D. Šít .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SIROVÝ Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Smíchov to nebude mit lehké, ale asi vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích