Bolevec slaví první výhru, odnesly to Kralovice


Branky


61. O. Šnaider , 75. M. Pelnář (p.) - 35. J. Kulhánek
26

Dva týmy, kterým se náramě vyvedlo jaro. Začátek letošního ročníku se ale ani Bolevci, ani Kralovicím nevede podle představ, Vzájemný zápas nakonec vyzněl lépe pro domácí, kteří tak slaví první výhru v tomto ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v úvodních minutách minutách musel pro vážnější zranění odstoupit domácí obránce Kepl. Bolevec jako by byl ztrátou svého hráče poznamenaný a po celou dobu prvního poločasu byli lepší hráči hostů z Kralovic. V prvním poločase si vytvořili řadu šancí. Domácí držela nad vodou obrana v čele s dobře chytajícím Tolknerem. Jeden gól ale přeci jen hosté vstřelili. Ve 35. minutě se trefil Jakub Kulhánek a hosté tak šli do šaten o jeden gól veselejší.

 

Druhý poločas byl jako nebe a dudy. Bolevec nastoupil na soupeře aktivně a brzy se dostavily plody úsilí. Krátce po hodině hry srovnal David Šnaider a začínalo se od nuly. To, co se dařilo v prvním poločase Kralovicím - to jest přehrávat soupeře a dostávat se do šancí - se nyní dařilo domácím a když proměnil v 75. minutě nařízený pokutový kop Michal Pelnář, propukly jako již tradičně na Prokopávce bujaré oslavy. Ještě větší pak byly na pořadu na dne po závěrečném hvizdu sudího Kulhánka.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
David Humpál, asistent trenéra: Hodnocení zápasu: David Humpál asistent trenéra. Z našeho pohledu se jednalo o zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase byl hostující tým Kralovic kvalitnější a nebezpečnější, kdy měl několik velkých šancí. Naštěstí nás podržel vynikající gólman Lukáš Tolkner, který tyto šance bravurně zlikvidoval a udržel nás ve hře i do druhého poločasu. Do druhého poločasu nastoupil úplně jiný Bolevec, ten, kterého si fanoušci pamatují z velké jízdy v jarní části. Na tým Kralovic jsme ihned nastoupili a začali jsme si vyvářet i my velké šance. Na rozdíl od Kralovic je naši lídři na hřišti Ondřej Šnaider a Michal Pelnář proměnili a mohli jsme jít slavit  s našimi skvělými fanoušky. Výkon v druhém poločase nám potvrdil, že naordinovaná tvrdá práce s našimi mladíky má smysl a velký příslib do budoucna. Kaňkou tohoto zápasu je bohužel vážnější zranění K. Kepla. Touto cestou mu přejeme brzké uzdravení a rychlý návrat do boleveckého ďolíčku.




Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kulhánek Milan - PRESSL Václav, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Bolevec sice asi není favoritem, ale já mu věřím za tři body.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů