3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Grajciar nádherným přímákem rozhodl o výhře nad Sušicí


Branky


27

V Kolovči se potkaly dva týmy, které určitě nenudí. Skóre se poprvé měnilo už v 1. minutě. To se prosadila Sušice, od té doby ale stříleli jen domácí, kteří si tak došli pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka zápasu padla už v 1. minutě. Dali ji domácí, a Sušice tak zásluhou přesné trefy Lukáše Hájka vedla. Od té doby se ale Sušice ne a ne dostat do obranného valu Kolovče. Oba týmy své šance měly. Byly to ale spíše náznaky, které nemohly brankáře jakkoliv vystrašit. Domácí se ale do konce poločasu přeci jen prosadili. O vyrovnání se po dorážce střely Matěje Soupíra postaral Peter Grajciar, který tak čtyři minuty před koncem prvního dějství dal zápasu remízový stav.

 

 

Ve druhé půli už byli o něco lepší domácí fotbalisté. Ve vedoucí branku to Koloveč přetavila zhruba po hodině hry. Přímý kop Petera Grajciara skončil až v šibenici brány Daniela Těžkého a Slavoj vedl. Domácí hráči mohli přidat třetí gól. To by ale museli proměňovat jejich šance, což se nedělo, a tak byl zápas stále otevřený. Několik minut před koncem běželi dva hráči Kolovče sami dva na Těžkého. Dvojice domácích hráčů ale dokázala z této situace udělat ofsajd. Podobná situace nastala i v nastaveném čase. Milan Lucák už ale zakončil gólově, a udělal tak za utkáním gólovou tečku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: My jsme do toho zápasu nevstoupili vůbec dobře. Už asi po minutě jsme dostali gól. Vždycky je ale lepší dostat ten gól v první minutě než v poslední. Soupeře jsme hned začli přehrávat, vytvářeli šance, které jsme ale nezužitkovali. Před koncem poločasu jsme ale srovnali po břevně Matěje Soupeře dorazil míč Peter Grajciar. Ve druhém poločase už jsme byli lepším týmem a myslím si, že ten rozdíl mohl být i větší, ale my jsme ty nejdůležitějí šance zahazovali. Nakonec nám pomohl znovu Peter Grajciar, který z trestňáku vymetl šibenici. Třetí pojišťovací gól jsme dali až ke konci zápasu, když šli dva na brankáře. Což se nám stalo už asi deset minut zpátky, když jsme z toho teda dokázali udělat ofsajd.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - J. Fiala [-] (76. P. Vachtl [-] ) , J. Lucák [-] , M. Soupír [-] , D. Soupír [-] , P. Grajciar [-] , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] (86. A. Kamír [-] ) , J. Milota [-] (19. M. Záhrobský [-] ) , F. Šlajs [-] , P. Kadlec [-]

TJ Sušice
D. Těžký [-] - O. Míčka [-] , T. Klíma [-] , Š. Krůs [-] (53. L. Král [-] ) , J. Králík [-] , L. Hájek [-] , J. Štěch [-] (46. M. Podlipský [-] ) , A. Vystrčil [-] (84. P. Hubáček [-] ) , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , J. Kysilka [-]

ŽK: 37. M. Lucák , 87. F. Šlajs - 58. M. Podlipský , 65. P. Pechek , 75. J. Kysilka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ve kterém nakonec budou šťastnější hráči domácího týmu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů