Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:15

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan vedl po hodině hry už o 3 góly, přes to si neodvezl ani bod


Branky


27

Kralovice se na začátku sezóny trochu hledají. S kým jiným se nastartovat než s týmem, který ještě nemá ani bod? Slovan ale domácí Sokol překvapil a po 50 minutách vedl už 3:0. Nakonec ale nemají ani bod a Kralovice tak slaví obrat a 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli o něco málo lepší hosté ze Slovanu. Oba týmy sice měly své šance. Hosté ale využili dobře zahraného brejku a neméně povedené standardní situace a po gólech Pavla Fialy a Adama Žáka vedli po půl hodině hry 2:0. Do konce poločasu až žádný gól nepadl, a tak se za tohoto stavu šlo do kabin.

 

 

Krátce po vstupu do druhého dějství bylo v táboře hostů ještě veseleji. To se totiž v 51. minutě trefil Maxmilián Pernt a hosté vedli už o 3 góly. Docela pěkná výchozí pozicie pro dosáhnutí vůbec prvních bodů v sezóně, že? Noo, ne tak docela. Po třetím gólu zapli domácí a když se krátce po sobě prosadili Tomáš Kříž s Davidem Sládkem, dostala se hostům na kopačky nervozita. Naopak domácí byli na koni a s vidinou obratu začali jezdit ještě více. Plody úsilí se dostavily rychle a po dalších dvou slepených gólech, konkrétně kapitána Martina Řenče a druhém gólu Davida Sládka, svítilo na světelné tabuli skóre 4:3. Tímto výsledkem i zápas skončil a domácí se tak mohou radovat z, nebojme se říct, neskutečného obratu, který navíc stihli za nějakých 20 minut.

 



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Patrik Matula, hráč: Zápas jsme začali dobře a první poločas byl podle našich představ. Sice se i domácí dostali do tutove šance, nicméně z gólu jsme se po standardce a po brejku radovali jenom my. Druhý poločas začal jako skončil ten první a znovu jsme udeřili, když naší střelu ještě brankář domácích pokryl, na dorážku už byl ale krátký.. a tam pro nás zápas asi skončil. Poté jsme přestali hrát, soupeř snížil a poté i otočil celé utkání. Domácí na nás zkusili Csaplárovku, na kterou jsme nebyli připraveni a tak jim gratuluji ke 3 bodům.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Kůsa [-] , J. Lavička [-] , T. Kříž [-] , O. Hurt [-] (89. P. Bulín [-] ) , D. Běláč [-] (53. P. Gažák [-] ) , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Pánek [-] (85. M. Kulhánek [-] ) , M. Řenč [-] , L. Sládek [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Matula [-] , A. Žák [-] , O. Nosek [-] , D. Daniel [-] , M. Koranda [-] , M. Pernt [-] , L. Král [-] (70. M. Ráb [-] ) , P. Žíla [-] (22. M. Lang [-] ) , P. Fiala [-] , J. Nosek [-] (80. J. Čarda [-] )

ŽK: 33. A. Žák , 57. M. Lang , 76. P. Fiala .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kulhánek Milan - RUDA Daniel, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra domácích

Kralovice zatím nenašly ideální formu, ale doma si se Slovanem poradí a vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích