Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 14:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice vyloupily Slovan, tomu se bude po porážce 0:8 špatně usínat


Branky


29

O nejvyšší výhru sezóny se postaraly Křimice. Ty si na hřišti Slovanu vyšlápli na domácí, kterým uštědřily debakl v podobě osmi gólů. Čtyřmi góly se blýskl René Kropáček, který navíc všechny své góly vstřelil v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl už po třech minutách, když Mariánus prodloužil balón od stopera na Kropáčka, který se uvolnil kolem stopera a levačkou překonal brankáře Slovanu. Ve 25. minutě centroval do nebezpečného prostoru Szedmák. Brankář Feiferlík centr zlikvidoval, míč mu ale vypadl a Pavel Mariánus neměl moc složitou práci s dopravením míče do sítě. Ve 37. minutě dostal René Kropáček míč do prostoru a nekompromisní střelou o tyč dal hostům vedení 3:0. O pět minut později bylo v táboře hostů ještě veseleji. Situaci po ose Lemák-Mariánus-Čejka skončila až faulem na Kropáčka. A jelikož faul se stal až ve vápně a faulujícím hráčem byl Pavel Fiala, který už jednu žlutou měl, znamenalo to červenou kartu pro domácí a penaltu pro hosty. K ní se postavil sám faulovaný René Kropáček, který přesnou střelou završil hattrick. Do poločasu stihl křimický sniper ještě jeden gól, který byl velmi podobný tomu druhému. Dostal míč do prostoru a překonal gólmana. Poločasové skóre? 0:5.

 

 

 

 

Druhý poločas začal podbně jako ten první skončil. Aktivita křimických nepolevovala a pár minut po začátku druhého dějství to bylo 0:6. Jakub Szedmák si naběhl za stopery, Kropáček na něj vyslal přesný pass a Szedmák přehodil Feiferlíka. V 63. minutě našel Bečka dobře postaveného Pavla Mariánuse, který se s ničím nemazal a zvýšil na 0:7. Hosté pak měli i další šance. Možná tu největší měli poté, co našel Čejka křižným balónem Szedmáka, který lobem trefil břevno. Míč se následně odrazil ke Kunešovi, který mohl do prázdné brány zvýšit na 0:8. Obránce však byl u míče dříve a stihl ho odpálit do bezpečí. Poslední gól zápasu padl v 86. minutě, kdy Hřebík našel na zadní tyči Čejku, který sklepl pro Jana Dytrta, jež propálil vše, co mu stálo v cestě. Střela ještě byla tečována domácím Žákem a branku připsal právě domácímu hráči jako vlastní.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Patrik Matula, hráč: Křimice potvrdilyh svoji kvalitu a od stavu 0:3 nebylo o co hrát. Soupeři gratuluji k vítězství.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Vítězství věnujeme našemu spoluhráči Lukáši Čejkovi a jeho rodině.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - A. Žák [-] , P. Matula [-] , M. Pernt [-] , M. Koranda [-] (69. A. Daniel [-] ) , D. Daniel [-] , M. Cigler [-] (55. M. Lang [-] ) , O. Nosek [-] (84. M. Kolečko [-] ) , P. Fiala [-] , O. Žák [-] (55. J. Čarda [-] ) , J. Nosek [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] , Z. Bečka [-] , R. Hřebík [-] - P. Mariánus [-] , L. Čejka [-] , P. Grambal [-] (55. D. Matějka [-] ) , P. Havlíček [-] (46. J. Dytrt [-] ) , J. Szedmák [-] , T. Lemák [-] (63. F. Mareš [-] ) - R. Kropáček [-] (55. V. Kuneš [-] ) -

ŽK: 33. P. Fiala - 30. P. Grambal , 32. J. Moravec . ČK: 41. P. Fiala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAUR Roman - BRŮHA Radek, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra hostů

Nováček soutěže se s tempem I. A třídy teprve srovnává, zatím je bez bodu a tipuji, že ani proti Křimicím s posíleným kádrem si bod nepřipíšou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů