4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 18:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Staňkov nebyl daleko od bodů, zase ale odchází s nulou


Branky


24. J. Černý , 32. T. Knapp , 78. T. Knapp , 89. J. Černý - 43. J. Vrba , 65. J. Kubina
29

Staňkov stále na body čeká. A čeká i po zápase na plzeňském Smíchově. Hosté ale nebyli od bodů přiliš daleko. Nakonec ale svou velkou šanci neproměnili a v závěru se dvakrát prosadili domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní šanci zápasu měli hosté. Heger ale v dobré pozici volil zakončení levou, které možná bylo efektní, s efektivitou si však nepotykalo. Poté už to ale bylo dlouho na jednu bránu. Po čtvrt hodině hry přistrčil Černý Titlbachovi, ten ale volil z dobré pozice razancí nad přesností a bránu přestřelil. Poté se v rychlém sledu neprosadil ani Marek, Oulík poté vytáhl dobře mířenou hlavičku a Knapp tak trochu “po Zlatonovsku” polonůžkami mířil těsně nad. Ve 24. minutě se už ale domácí radovali. Knapp posunul ve vápně na Černého, který střelou mezi nohy překonal Oulíka. Po půl hodině hry to bylo 2:0. Karlíček zatáhl míč po lajně a na poslední chvíli předložil míč před prázdnou bránu Tomáši Knappovi, který se nemýlil. Po gólu ale Smíchov vypadl z tempa a příležitost začali cítit také hosté. 15minutový tlak vyvrcholil ve 43. minutě, když snížil kapitán Josef Vrba.

 

 

Začátek druhé půle vypadal podobně jako konec té první. Hosté byli aktivnější a za chvíli přišlo zasloužené vyrovnání. Tečovaná střela Josefa Kubiny skončila až za zády brankáře Bešty a bylo to 2:2. Pro domácí mohlo být ještě hůř. Heger se dostal před brankáře a mířil na zadní tyč. Drn u levé tyče ale míč vychýlil z dráhy letu a kulatý nesmysl tak skončil pouze na tyči. Jestli by však střela skončila v dolním rohu brány se ale můžeme jen domnívat. V 78. minutě se naopak prosadili domácí. Znovu to byl Tomáš Knapp, který opět těžil z práce spoluhráčů a opět jen doklepával do prázdné brány. Šance na srovnání hostům výrazně snížil jejich vlastní hráč - Válav Heger. Ten totiž nejprve při protiútoku Staňkova spáchal útočný faul, za který viděl žlutou kartu a následně si neodpustil dovětek na adresu faulovaného “dobře ti tak ty ču*áku” a po červené kartě se ze hřiště pakoval. Gólovou pojistku ještě v závěru přidal Jakub Černý a Smíchov tak vyhrál 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Vstup do zápasu nám vyšel, prvních půl hodiny jsme Staňkov k ničemu nepustili, naopak jsme měli spoustu šancí. Místo pohodlného náskoku 5:0, který by odpovídal průběhu utkání, to bylo pouze 2:0. Posledních 15 minut 1. poločasu nás zastihl podobný blackout jako s Kralovicemi - podcenění, úplné vypadnutí z tempa a tlak Staňkova, který dokázal do poločasu snížit. Druhý poločas byl poměrně vyrovnaný, sice jsme byli více na míči, ale Staňkov byl i tak nebezpečný, což vyústilo ve vyrovnání. Naštěstí pro nás v další velké šanci trefili tyč a potvrdilo se klasické nedáš - dostaneš. V 78. nám vrátil vedení Knapp a 90. z brejku potvrdil vítězství Černý. Ubojovaná výhra na podmáčeném terénu a další 3 body do tabulky.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, předseda klubu: Na Smíchov jsme jeli s tím, že už chceme konečně bodovat, avšak opět to nevyšlo.. Prvni půli jsme zaspali a prohrávali jsme o dvě branky. Domácí zaslouženě vedli. Kapitán Vrba ještě před přestávkou snížil krásnou střelou a vypadalo to nadějně. Ve druhé půli naprosto zaslouženě vyrovnal Kubina střelou z vápna. Pak tam byla ještě tyč od Hegera ale bohužel.. Poté rozhodli naprosto nepochopitelné dvě chyby. Nejprve jsme nepohlídali naším záložníkem dlouhý nakop za obranu, centr a gólman Oulík neměl šanci. Poté nepochopitelná ztráta ve středu pole v největším tlaku o vyrovnání. Pokud se někteří hráči nevyvarují těchto neustále se opakujících chyb, porazit někoho bude hodně těžké v téhle soutěži.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Černý [-] , T. Sládek [-] , D. Marval [-] (72. P. Konopík [-] ) , T. Knapp [-] , J. Marek [-] , P. Karlíček [-] (66. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] (83. L. Rout [-] ) , M. Fujan [-] , D. Bešta [-]

FK Staňkov
O. Oulík [-] - D. Drudík [-] , L. Nejdl [-] , D. Gerber [-] , F. Dolejš [-] - T. Pitipáč [-] (75. M. Liška [-] ) , J. Vrba [-] , V. Heger [-] , M. Bozděch [-] (83. J. Mařík [-] ) , J. Kubina [-] - J. Šot [-] (83. P. Zámostný [-] ) -

ŽK: 86. D. Titlbach - 84. V. Heger . ČK: 84. V. Heger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Lukáš - SCHVEINERT Radek, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra domácích

Domácím se na startu letošního ročníku daří sbírat body, Staňkov je zatím nejhorším týmem soutěže. Tento zápas skončí výhrou domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích