2:1
(0:1)
15. M. Pernt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan si pár minut před koncem vstřelil vlastní gól a první bod mu stále utíká


Branky


30

Koloveč si po postupu připsala ve dvou kolech hned 4 body. To Slovan na své první body po postupu stále čeká. A čeká i po třetím kole. K bodu byli tentokrát blízko, smolný vlastní gól ze závěru zápasu ale znamená tři body pro Slavoj a další porážku pro Slovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostali po čtvrt hodině hry hosté. Když se spojila chyba v obraně Kolovče a povedená střela Maxmiliána Pernta, vznikl úvodní gól na 0:1. Poté ale přebrali inicativu spíše domácí fotbalisté, kteří se ale nemohli dostat do dobře fungující obrany Slovanu. Šancí tedy domácí příliš neměli, i přes to se ale ještě před koncem poločasu radovali z vyrovnání. Po rohovém kopu se prosadil Karel Královec, který ve 45. minutě srovnal na 1:1.

 

 

Do druhého poločasu chtěli vstoupit domácí aktivněji. Opticky možná byli domácí lepší, stále to ale nebylo ono a šance nepřicházely. Z obou stran to bylo, co se týče ofenzivní hrry, spíše trápení. Šťastnějším týmem ale byli ve finále domácí, kteří se 15 minut před koncem dostali do vedení. Hosté si vstřelili smolný vlastní gól a Koloveč už si hubený náskok až do konce pohlídala.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Soupeř se, bohužel, po naší chybě dostal do vedení a my jsme se snažili dobývat, ale moc nám to nešlo. Nebyli jsme rychlí, do šancí jsme se nějak extra nedostávali. Zaplaťánbůh jsme těsně před koncem poločasu srovnali po standardce. Věřil jsem, že ve druhém poločase se chlapi trochu zmobilizují a začnou být víc aktivní. Což se možná i stalo, zlepšili jsme se, ale pořád to nebylo ono. Vysvobodil nás vlastní gól a pak jsme to vítězství mohli ještě potvrdit, ale celkově jsme byli takoví ospalí, unavení. Nevím, jestli se na tom podepsala pouť nebo ten páteční pouťový zápas, ale nebylo to vůbec ono. Ani počasí nebylo úplně ideální, ale to nebylo pro oba. Čekal jsem, že to z naší strany bude lepší výkon, ale nakonec jsme to zvládli za tři body, takže v tomto směru jsme spokojení, ale určitě máme co zlepšovat.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Patrik Matula, hráč: V úvodu zápasu jsme šli znovu do vedení, hezkou střelou se prosadil Max. Pak jsme znovu přestali hrát soupeř nás zatlačil, měl tyčku a bohužel jsme dostali zase gól do šatny v poslední minutě. Po přestávce to bylo z obou stran spíše trápení v tom počasí, co bylo ale 10 minut před koncem jsme si odkop centru ze strany nastřelili do vlastní brány. Zase smůla na konci zápasu. Věřím že to příště už zlomíme.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - M. Duchoň [-] (71. P. Vachtl [-] ) , D. Soupír [-] , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] (80. A. Kamír [-] ) , P. Grajciar [-] , M. Záhrobský [-] (46. J. Lucák [-] ) , F. Šlajs [-] , K. Kralovec [-] , P. Kadlec [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Matula [-] , M. Pernt [-] , M. Koranda [-] (70. P. Žíla [-] ) , D. Daniel [-] , M. Lang [-] , M. Cigler [-] , L. Král [-] , A. Žák [-] , O. Žák [-] (85. M. Ráb [-] ) , J. Nosek [-] (46. O. Nosek [-] )

ŽK: 78. P. Vachtl - 11. O. Žák , 58. A. Žák , 79. P. Žíla .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: Pressl Václav - FANFULE Ladislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Nováčci soutěže a pro mě 2 neznámé týmy. Dle dosavadních výsledků budu věřit domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza