Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice smetly Staňkov čtyřmi góly a slaví první výhru v sezóně


Branky


30

Před rokem hrály tyto dva týmy v baráži o krajský přebor. Nyní se tyto dva týmy potkaly v 1.A třídě. Oba týmy si v těchto týdnech nemají co závidět. Staňkov lovil ve dvou zápasech míč ze sítě hned 11krát, Kralovicím se nepovedlo hlavě poslední kolo na Smíchově, kde inkasovali 7krát. V tomto zápase ale byli lepší domácí a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou týmů, které formou zrovna neoplývají začal vyrovnaně. Opticky byli lepší domácí hráči, vyložené šance se jim ale vyhýbaly. První gól padl až po půl hodině, když domácí poslal do vedení kapitán Martin Řenč. Do konce poločasu už další branka nepadla, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

 

Ve druhém poločase chtěli domácí své vedení navýšit a dostat tak na své kopačky klid. Na ten se čekalo možná déle, než by si domácí představovali. V 64. minutě mířil přesně Jakub Kulhánek a Kralovice vedly 2:0. O chvíli později to bylo dokonce už o tři góly, když se trefil hráč, který v minulém kole dohrál kvůli červené už ve 24. minutě, David Běláč. Ten se prosadil po skvělé individuální akci. A když povedený druhý poločas domácích korunoval svým druhým gólem Jakub Kulhánek, bylo jasné, že si Kralovice dojdou pro pohodlné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Zápas pro nás měl velkou váhu. Po odfláknutém výkonu na hřišti Smíchova jsme potřebovali naplno bodovat a hlavně i předvést hru, která nás namotivuje. Hra od začátku zápasu byla spíše na středu hřiště. Útočné akce sli převážně z naší strany, ale větší šanci jsme dlouho neměli. Až ve 33. minutě po pěkné přihrávce Gažáka za obranu běžel ze strany na bránu Řenč. Zakončil gólově s tak ledovým klidem, až sem se ho v tu chvíli i trošku bál. Poločas skončil 1:0. Druhý poločas bylo jasné, že pokud chceme vyhrát, musíme ještě potvrdit a pojistit si to minimálně druhým gólem. Ten se nám podařilo vstřelit v 64. minutě. Třetí gól a pomyslný hřebíček zajistil David Běláč, kdy excelentní individuální akcí z poloviny hřiště zakončoval gólově. Přidali jsme ještě 4. gól. Celkové vítězství 4:0 věříme že nás nastartuje k našim stabilním a vítězným výkonům. Velmi bych pochválil naše dorostence Jan Pecka, Matěj Škvor a Jiří Mudra, kteří do zápasu naskočili zhruba od 75. minuty. Na hřišti odvedli bojovný a fotbalový výkon. Vycházející hvězdička Kralovického fotbalu Matěj Škvor si dokonce připsal asistenci.

FK Staňkov
Ondřej Bauer (předseda klubu): Oproti předešlým dvoum zápasům to bylo z naší strany lepší ale opět vysoká prohra. Jediné pozitivum snad jen začlenění do sestavy brankáře z našeho "B" Oulika a dobrý výkon mladíčka Gerbera. Ukazuje se už od prvních zápasů jak těžké to bude pro nás i v 1.A třídě...



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - O. Hurt [-] , D. Běláč [-] (73. J. Pecka [-] ) , J. Vlk [-] , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Pánek [-] (76. M. Škvor [-] ) , M. Řenč [-] , J. Kulhánek [-] (88. J. Mudra [-] ) , P. Gažák [-] , L. Sládek [-]

FK Staňkov
O. Oulík [-] - D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] , J. Mařík [-] (76. M. Žáček [-] ) , D. Gerber [-] - J. Kubina [-] , J. Vrba [-] , D. Žáček [-] (50. T. Pitipáč [-] ) , V. Heger [-] , M. Bozděch [-] - T. Tlustý [-] (69. M. Kastl [-] )

ŽK: 42. D. Běláč , 87. O. Berbr - 39. T. Tlustý , 56. D. Drudík , 65. F. Dolejš , 65. V. Heger , 65. O. Oulík , 69. T. Pitipáč .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠLAUF Jiří, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Kralovicím to zatím úplně nešlape, ale za mě je to pořád jeden z nejlepších týmů v soutěži a výprask z minulého týdne je nakopne k pořádnému výkonu a Staňkov doma přejedou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích