P. Konopík 7. (vl.)
T. Frček 64.
2:2
(1:2)
17. J. Krčál (p.)
44. R. Šindelář (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Tlumačovská premiéra v 1.A třídě dopadla remízou 2:2


Branky


7. P. Konopík (vl.) , 64. T. Frček - 17. J. Krčál (p.) , 44. R. Šindelář (vl.)
24

Tlumačov po sestupu určitě nečekal v prvním kole jednoduchý soupeř. Smíchov se na konci prvního poločasu dokonce dostal do vedení. Ve druhém poločase ale domací srovnali, a tak si oba týmy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól Tlumačova po sestupu z krajského přeboru padl už po 7 minutách. Vlastní gól si vstřelil Pavel Konopík. Poté ale hosté zapli a dokázali do poločasu skóre otočili. Vyrovnáno bylo už v 17. minutě. Ve vápně byl poslán k zemi Jakub Marek a nařízenou penaltu proměnil Jakub Krčál. Stav 1:1 trval až do konce poločasu. Ve 44. minutě si spletl bránu i domácí hráč a po perfektně umístěné hlavičce Radka Šindeláře hosté vedli 2:1.

 

 

Domácí se dostávali do šancí ale srovnání ne a ne přijít. Hrozili hlavně ze standardních situací, ty ale vždy zneškodnila obrana nebo gólman Čapský.

V 61. minutě po nepřesné střele domácího hráče strčil tlumačovský hráč do Gruncla, který spadl na brankáře Čapského, jež skončil hlavou na tyči. Nesportovní exces se rozhodl pomstít sám Gruncl, který se opřel do Hamora. Oba zainteresovaní viděli červenou kartu a hra tak pokračovala na obou stranách v 10 lidech. Tři minuty poté domácí srovnali zásluhou Tadeáše Frčka. Další gól už k vidění nebyl, a oba týmy tak vstupují do sezóny remízou 2:2 a s jedním bodem na kontě.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek, trenér: Byl dost těžký terén, bylo to podmáčené. Na pokoukání to nebyl žádný šlágr. Bylo to takové bojovné utkání. Vedli jsme 1:0, byli jsme v první čtvrt hodině lepší. Pak jsme úplně odpadli, z jakého důvodu nedokážu vysvětlit. Dostali jsme z penalty, která teda bohužel asi být neměla, na 1:1. Pak jsme si dali vlastňáka a poločas byl 1:2. Do 60. minuty to bylo vyrovnané, pak jsme soupeře začali přehrávat, vyrovnali jsme a myslím si, že ke konci jsme byli lepší. Měli jsme víc šancí, ale jim zachytal výborně brankář a zápas skončil 2:2.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: K našemu plánu, nedostat celou sezónu gól, nám svý řekl Tlumačov už v 7. minutě. Pak jsme se trochu probrali a do konce poločasu výsledek otočili - nejdřív srovnal Krči z penalty po úniku Kuby Marka a pak to zařídil obránce soupeře hlavou nechytatelně do protipohybu brankáře. Jinak celý zápas domácí hrozili hlavně ze standardek, kdy nás dokázali i na delší dobu zavřít do vápna. My pak spoléhali na rychlost po stranách. V 60. minutě, když mířil míč mimo branku, hráč soupeře nesmyslně strčil do Gruni, který následně narazil do Čapiho a ten pak hlavou do tyče. Role mstitele se ujal sám Gruňa, který vypustil zlo a agresi a vyústilo to v červenou kartu pro oba. Krátce na to soupeř vyrovnal a tak jsme si body rozdělili. Bezchybný výkon každopádně předvedli naši fanoušci, na kterých se letní pauza vůbec nepodepsala. Evidentně měli kvalitní přípravu a tímto jim děkujeme za podporu.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Šinál [-] , V. Kašpar [-] , K. Hamor [-] , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , J. Pfeifer [-] (67. M. Frček [-] ) , T. Šindelář [-] (70. M. Džugan [-] ) , M. Wolf [-] , T. Frček [-] (70. O. Sladký [-] ) , L. Svoboda [-] (85. P. Koza [-] )

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - P. Karlíček [-] (77. M. Kuráž [-] ) , J. Marek [-] (67. J. Přibáň [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] , J. Gruncl [-] , D. Bešta [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , T. Sládek [-] , D. Marval [-] (46. D. Tobrman [-] )

ŽK: 27. M. Schneider , 35. L. Svoboda , 56. K. Hamor , 88. V. Kašpar - 88. M. Kuráž . ČK: 61. K. Hamor - 61. J. Gruncl .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - RUBÁŠ Jaroslav, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra domácích

V Tlumačově to bývá těžké, ale Smíchov je velice kvalitní tým. Přesto si myslím, že Tlumačov zvítězí o jednu branku.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích