J. Bejvl 75.
1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice zvítězily v Mochtíně a sezóna pro ně ještě neskončila


Branky


17

Mochtínu už o nic nešlo, Kralovice se mohly dostat do baráže. Větší motivaci tak měli určitě hosté, což bylo na hřišti vidět. Už v 5. minutě vedli 2:0 a 3bodový výsledek už si dokázali pohlídat až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovický Sokol neponechal nic náhodě a už ve 3. minutě zaskočil domácí hráče úvodní brankou, o kterou se postaral hlavičkou osamocený Ondřej Berbr. O 2 minuty později bylo domácím ještě hůře. Na 2:0 z pohledu Kralovic zvyšoval Jakub Kulhánek, kterému domácí obránci ustupovali, tak dlouho, dokud nenapálil míč přesně k tyči. Po celou dobu první půle byli hosté lepší a Mochtínští nevěděli, kam dřív skočit. Výsledkem toho byla branka na 3:0, o kterou se těsně před poločasem postaral aktivní Ondřej Hurt.

 

 

 

Do druhého poločasu se sestavy obou týmů změnily, lepším týmem ale byli stále hosté, kteří byli v tlaku. Ten ale v žádný gól nevyústil. Po chvíli se ale zápas vyrovnal a šance si začali vytvářet také domácí. Jedna z nich skončila čestným gólem, který po standardní situaci snížil na 1:3. Na víc se ale domácí nezmohli, a tak sestupují z pohledního místa, když nebodovali už od 26. března. Naopak Kralovice si podruhé za sebou zahrají baráž. V sobotu jedou do Stříbra, které hrálo rovněž baráž i minulý rok.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Dolejš, hráč (pro tjmochtin.cz): O výsledku posledního zápasu rozhodli hosté z Kralovic, bojující ještě o účast v baráži o postup do Krajského přeboru, prakticky po prvních pěti minutách, kdy vedli 2:0. Když v závěru prvního poločasu přidali hosté ještě třetí gól a byli celkově jasně lepším týmem, zdálo se, že náš tým zakončí sezónu další vysokou porážkou. Do druhého poločasu však oba týmy prostřídaly, hra se zejména ke konci zápasu vyrovnala a pro naše hráče byla odměnou alespoň čestná korigující branka.

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Zápas byl pro nás velmi důležitý a potřebovali jsme získat 3 body. V 5. minute jsme vedli 0:2. Branek mohlo z naší strany padnout více. Poločas skončil 0:3 pro nás. Soupeř snižoval ke konci zápasu na 1:3 ale nic víc se neodehrálo. Zápas proběhl v klidu a bez problémů. Teď nás bude čekat barážový dvojzápas o postup do Krajského přeboru.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Žiak [-] , Z. Novák [-] (64. J. Osvald [-] ) , J. Rašek [-] (46. M. Kapusta [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Lysek [-] , J. Dolejš [-] , S. Jarabica [-] (46. S. Strejc [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] (78. R. Smolík [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Pánek [-] (46. D. Běláč [-] ) , D. Sládek [-] , M. Bulín [-] (46. P. Vrána [-] ) , M. Řenč [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-] (62. P. Koča [-] ) , J. Kulhánek [-] (62. M. Kulhánek [-] ) , O. Berbr [-] , O. Hurt [-] , T. Kříž [-]

ŽK: 60. J. Kulhánek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - FLESAR Václav, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů