Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka opět nadělovala, osmičku schytal Dlouhý Újezd


Branky


8. P. Kalaš , 11. K. Liška , 24. T. Pekník , 39. J. Holec , 45. X. Nguyen , 46. D. Triner , 52. D. Triner , 74. P. Macht - 12. P. Hána , 22. M. Zeman , 34. J. Hemzáček (vl.)
20

Košutka zažívá úspěšné týdny. Z posledních 4 kol ztratila body pouze jednou, když remizovala 2:2 s Křimicemi. To samé nemohou říct v Dlouhém Újezdě. Tomu se výsledkově vůbec nedaří a už se propadl tabulkou až na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel už v 8. minutě Pavel Kalaš a když to bylo ve 13. minutě po gólu Karla Lišky, mnohým se na hřišti v Ledcích, kde našla Košutka po útoku divočáků na jejich hřiště útočiště, vybavila pár týdnů stará výhra 10:2 nad Mochtínem. V zápětí ale snížil Patrik Hána a Košutka se zase z myšlenek na "desítku" dostala k tomu, aby vůbec brala 3 body. Ve 22. minutě bylo vyrovnáno. Za hosty se trefil Matěj Zeman. Vedení ale domácím vrátila největší útočná hrozba Tomáš Pekník a ve 24. minutě domácí opět vedli. Gólově bohatý poločas neměl konce. Košutecký Jiří Hemzáček překonal vlastního brankáře a bylo srovnáno. Šest minut před poločasem upravil na 4:3 domácí stoper Jan Holec a Košutka potřetí v zápase vedla. Do kabin se šlo domácím ještě lépe, když se ve 45. minutě prosadil Nguyen Xuan Huy.

 

Hosté se přesvědčili, že domácí jsou směrem dozadu určitě zranitelní. Jakoukoliv šanci na zdramatizování a případný zisk bodů hostům zhatil Daniel Triner, který hned v první minutě druhé půle zvýšil vedení domácích na 6:3, o šest minut později upravoval už na 7:3. Pak přišel z obou stran gólový útlum. Další branku viděli diváci až po 74 minutách hry. Poslední gól zápasu vstřelil Pavel Macht.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Pekník [-] , T. Krejčí [-] , P. Kalaš [-] (68. D. Král [-] ) , J. Hemzáček [-] , J. Holec [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] (68. J. Lhoták [-] ) , D. Triner [-] , T. Pekník [-] (74. P. Sobotka [-] ) , X. Nguyen [-] (58. V. Kučera [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - T. Janků [-] , M. Dvořák [-] - J. Synek [-] , M. Zeman [-] , R. Blatnický [-] (85. V. Zeman [-] ) , L. Gitta [-] , M. Stoklasa [-] , R. Skopový [-] (46. V. Šesták [-] ) , L. Pernglan [-] , P. Hána [-] (64. T. Bizoň [-] )

ŽK: 56. P. Kalaš - 88. T. Janků .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - ŠKARDA Jiří, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dlouhému Újezdu se na jaře nedaří a Košutka je stále na barážových příčkách, a kterých se bude chtít udržet, ne-li je vylepšit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích