3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 14:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov dal i v deseti vítěznou branku a slaví 3 body


Branky


5. D. Kroc , 56. D. Kroc , 86. J. Černý - 20. T. Nekola
21

Zápas dvoutýmu ze středy tabulky. Žákava přijela do Plzně s vědomím, že z posledních 4 venkovních zápasů má 0 bodů a skóre 18:3. Tato nelichotivá statistika se projevila i v zápase proti Smíchovu, který tak uzmul všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel již v pátě minutě domácí Daniel Kroc. To bylo ale na dlouhé minuty vše zajímavé, co Smíchovštína svém domácím hřišti  předvedli. Naopak hosté dokázali ve 20. minutě zásluhou Tomáše Nekoly srovnat. Další gól už v prvním poločase nepadl, a tak se šlo do kabin za nerozhodnutého stavu.

 

 

Krátce po začátku druhé půle se domácí dožadovali odpískání penalty. Píšťalka Jakuba Rubáše ale zůstala tichá. O 2 minuty přišlo jiné důležité rozhodnutí ze strany hlavního rozhdočího Rubáše. Ten totiž vyloučil Milana Kráže, který si způsoběm zapovězeným popovídal s asistentem rozhdočího a viděl červenou kartu. Smíchov se ale dokázal dostat do vedení i v 10 hráčích. V 56. minutě se prosadil znovu Daniel Kroc.

V 78. minutě viděl červenou kartu i hráč hostů. Tobiáš Froněk zmařil zjevnou brankovou příležitost a počet hráčů na hřišti se vyrovnal. Čtyři minuty před koncem jeětě přidal pojistku kapitán domácích Jakub Černý a bylo jasné, že body zůstanou v Plzni.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Rychlej gól, pak útlum - to byl ve zkratce první poločas.  Na začátku druhý půle jsme měli kopat penaltu, ale místo toho jsme dostali žlutou a asi o 2 minuty později po tichý konverzaci hráče 24. kola a asistenta rozhodčího ještě červenou. Pomezák se od tý doby rozhodl, že nebude mávat vůbec nic a to ani to, když jsme byli 2 metry v ofsajdu. Jihlavskej štírek Kroc pak dokázal překlopit misky vah na naší stranu, zařídit červenou i pro soupeře a Kuuuuba Čeeeernýýý pak přidal pojistku. Záhadou zůstává jak můžou smíchovský stoly ještě držet a jak jsem se dostal domů.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Dobrý den - začátek prvního poločasu byl od nás opět ospalý a soupeř z toho vytěžil vedoucí gól na 1:0. Poté jsme začali hru vyrovnávat a do konce poločasu jsme měli větší tlak než soupeř. Bohužel jsme z toho nevytěžili více než srovnání po závaru před bránou na 1:1 a střelu do břevna. V druhém poločase jsme chtěli navázat na druhou polovinu první půlky a stále na soupeře tlačit, bohužel se tak nestalo. Soupeř dostal brzy červenou kartu a početní převaha, která by pro nás měla být výhodou, na nás měla spíše opačný efekt. Zbytečně jsme se hnali bezhlavě dopředu za gólem, ale nedokázali jsme se dostat do nějaké větší šance a jen naráželi na obranu soupeře. Navíc jsme naší obrovskou chybou darovali soupeři gól zadarmo a zbytek od nás už byla spíše tragédie..možná i komedie. 3. gól soupeře už bylo jen vyústění otevřené hry. Nemůžu říct, že bychom byli horším týmem, ale fotbal už nějaký pátek hrajeme a takovýto vývoj zápasu bychom měli zvládnout. Jediné pozitivní na zápase byli naši 3 mladíci, kteří nahradili nemocné hráče základní sestavy a podali velice dobrý výkon. Teď už můžeme jen pogratulovat soupeři ke 3 důležitým bodům a pořádně se připravit na další zápas.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - M. Kuráž [-] , J. Marek [-] , D. Titlbach [-] (70. P. Konopík [-] ) , D. Kroc [-] (82. V. Duspiva [-] ) , M. Fujan [-] , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , T. Sládek [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Soukup [-] (66. T. Froněk [-] ) , V. Mencl [-] , L. Drugda [-] , Z. Plzák [-] (46. V. Bouda [-] ) , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , P. Malý [-] (74. I. Kašpar [-] ) , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , M. Skala [-]

ŽK: 40. J. Černý , 48. D. Titlbach - 48. L. Drugda , 90. M. Skala , 90. S. Nekola , 94. O. Soukup . ČK: 51. M. Kuráž - 78. T. Froněk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rubáš Jakub - HOŠEK Jaroslav, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Smíchov si proti Sušici spravil chuť po nepovedeném zápasu s Bolevcem. Se Žákavou potvrdí 3 body z minulého týdne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích