Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Smíchov si po dobrém prvním poločase odvezl ze Sušice všechny body


Branky


19

Sušice úspěšně bojuje o příčky zajišťující postup do krajského přeboru. Smíchov to ale sušickým fotbalistům přiliš neusnadnil a po výsledkově vydařeném prvním poločase vyloupil Sušici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Možná překvapivě se jako první prosadil hostující hráči ze Smíchova. Z dorážky se trefil Milan Kuráž a hosté vedli. Stejný hráč hostům vedení o 8 minut později navýšil a bylo to 0:2. Výsledkově hrůzostrašný poločas pro domácí fotbalisty byl ještě horší, když centr Černého gólově zužitkoval Jan Přibáň. Domácí své šance také měli, výsledek ale mluvil jasně v jejich neprospěch. 

 

 

 

Druhý poločas byl v režii Sušice, která po hodině hry zásluhou Marka Podlipského snížila a v 72. minutě bylo v táboře domácích ještě veseleji. Na rozdíl jediného gólu snížil Jakub Štěch. Naděje na jakýkoliv bodový zisk domácích utnul Dominik Titlbach, který zakončil brejkovou situaci ranou z dálky a hosté vedli 4:2. Tento výsledek už si Smíchov pohlídal a ze Šumavy veze všechny body.

 



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Do zápasu jsme vstoupili s cílem překvapit soupeře změnou rozestavení a taktiky. Dobrý tah trenéra se povedl na jedničku, což v důsledku znamenalo brzké vedení o tři branky. První poločas se hrál fotbal ve vysokém tempu se šancemi na obou stranách, což muselo fanoušky, kteří dorazili na stadion určitě bavit. V druhém poločase Sušice zvýšila obrátky a jako jasně lepší tým druhé půlky zaslouženě snížila na 2:3. Naštěstí pro nás se z ojedinělého brejku prosadil nádhernou střelou Titlbach. Určitě musím smeknout před celým týmem, protože to bylo strašně fyzicky náročné utkání, kdy jsme druhý poločas hráli téměř bez míče a kluci už jeli tzv. na morál. Pro nás, vzhledem k vyrovnanosti tabulky, převelice cenné body.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , L. Král [-] , M. Budil [-] (56. P. Hubáček [-] ) , J. Skála [-] , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] , L. Hájek [-] , T. Marek [-] (39. M. Podlipský [-] ) , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - M. Kuráž [-] (62. P. Konopík [-] ) , J. Marek [-] (88. V. Bešta [-] ) , D. Titlbach [-] , M. Fujan [-] , T. Sládek [-] , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , V. Duspiva [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

ŽK: 30. J. Skála - 83. D. Titlbach , 89. J. Čapský .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - NESVADBA Karel, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Prohra na podzim. Prohra v poháru. Máme klukům ze Smíchova co vracet. Věřím, že doma s podporou našeho kotlíku získáme tři body!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích