2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod pro Košutku zařídil v závěru Holec


Branky


18

Jestli chtějí Křimice pomýšlet na postup, tak by se měly ztrácení bodů v co největší míře vyhýbat. To se jim ale v tomto kole nepovedlo. Plzeňská Košutka totiž v 90. minutě srovnala a body se tak v Křimicích dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po rozehrávce získali domácí výhodu rohového kopu. Centr Szedmáka našel na první tyči Jakuba Křehlíka, který poslal domácí do rychlého vedení. Po gólu to byla spíš taková oťukávaná, žádný z týmu se nikam nehnal a hrálo se převážně mezi vápny. Po necelých 20. minutách hry to bylo 2:0. Centr Křehlíka našel Jana Dytrta, který hlavou poslal domácí do dvougólového vedení. Poté přebrala iniciativu hostující Košutka, která měla nespočet centrů a standardek. Gól ale hosté nevstřelili, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

 

Ve druhém poločase Křimice úplně přestaly hrát a tak se ozvala Košutka. Chybu v komunikaci mezi obráncem a brankářem Moravcem využil košutecký Václav Kučera, který v 62. minutě dokázal snížit. Křimice poslaly do hry Sýkoru s Fořtem, kteří alespoň trochu vrátili týmu pohodu z prvního poločasu. Křimice se dostaly po centru Szedmáka a zakončení Sýkory do velké šance. Jenže Sýkora nedokázal usměrnit míč do prázdné brány a tak byl zápas stále otevřený. A to věděl Jan Holec, který si ve vápně našel centr od rohového praporku a v samotném závěru srovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Po 20 minutách jsme bez nějaké velké námahy vedli 2:0. Osobně si myslím, že nám snadné vedení uškodilo. Asi jsme si mysleli, že už zápas jen tak dohrajeme a vše bude v pohodě. Opak byl pravdou. Do konce prvního poločasu jsme nic nepředvedli a tato situace vygradovala v druhém poločase, kdy jsme byli bez pohybu a patřičného nasazení. Naopak soupeř neměl co ztratit, díky naší pasivitě si vytvořil centrované míče do vápna a velký počet rohů. Po těchto situacích také padly branky na 2:1 a na konečných 2:2. Je třeba si ze zápasu vzít opět ponaučení. Žádný soupeř se neporazí sám. Znám náš tým, jsem si jistý, že se na tom shodneme, kvalitně potrénujeme a výše uvedené věci zlepšíme tak, abychom byli v dalších zápasech společně úspěšní.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Ohlas : Na začátku zápasu jsme byli jako spící had v koženým pytli, akorát nás neprobudil nějakej indickej fakír na drogách, ale píšťalka hlavního rozhodčího, když jsme tahali podruhý míč ze sítě. Dostat góla ve třicátý vteřině je příjemný jako týdenní nemocniční dieta. No a když k tomu připočtu další gól ve dvacátý minutě, tak je to nemocniční dieta a břišní tyfus k tomu jako bonus. Jsem rád, že jsme nehodili flintu do žita, teda vzhledem k tomu, že jsme hráli v Křimicích tak spíš flintu do zelí a odvezli jsme bod. V druhý půli se nám občas povedlo domácí zatlačit, že na jejich půlce byl provoz jak v neděli na parkovišti před Kauflandem. Rozhodující moment bych viděl cca 80. minutu, kdy měli křimický 1000% šanci, kterou byl snad zahodil už jenom kříženej Standa Tecl s Pavlem Kukou. To bylo z tří metrů do prázdný. Bejval by to bylo 3:1 a vymalováno. Oproti podzimu jsme si otočili role, tam jsme vedli my 2:0 a v 90. minutě dostali na 2:2. Křimickejm klukům přeju všechno nejlepší do zbytku sezony. Byl to fair play zápas a myslím, že obecně vzato zasloužená plichta.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] (80. J. Zapoměl [-] ) , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] (66. P. Fořt [-] ) , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , V. Kuneš [-] (58. V. Sýkora [-] ) , J. Dytrt [-] (66. M. Špiroch [-] ) , J. Křehlík [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] (80. J. Holec [-] ) , P. Kalaš [-] (46. T. Krejčí [-] ) , X. Nguyen [-] (46. V. Kučera [-] ) , M. Primas [-] , M. Kadlec [-] , K. Liška [-] , J. Blažejovský [-] (60. D. Triner [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (64. M. Hejnal [-] ) , P. Macht [-]

ŽK: 88. M. Pinc - 45. P. Macht , 81. D. Triner .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - KULHÁNEK Milan, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Bez komentáře, taky bych mohl sedět...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích