J. Holec 48.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 13:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Chlumčany zastavila až Košutka


Branky


48. J. Holec
18

Košutka musí kvůli zničenému hřišti celé jaro odehrát v ledeckém azylu. Tam ale byl z důvodu deště podmáčený terén a utkání se tak odehrálo na umělé trávě na Prokopávce. Ta lépe sedla Košutce, která si došla pro 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden by řekl, že do zápasu, vzhledem k aktuální formě obou týmu, vstoupí lépe hosté z Chlumčan. Tak tomu ale nebylo. V první čtvrt hodině pár šancí na otevření skóre měli. Asi tu největší měl Nguyen, který v dobré pozici centr Kadlece nezužitkoval tím správným způsobem. Jeho střela minula konstrukci brány. O chvíli později měl střílet Pekník. Věděl to asi každý kromě něj. Košutecký snajpr totiž ještě volil přihrávku na Krejčího a ze slibné akce nebylo nic.

Hostům se dařilo úspěšně kombinovat. Jedinou nevýhodou pohledného pojetí fotbalu bylo to, že se jim nedařilo dostávat se do vápna a ohrozit Šatrovu bránu. Šance ale přeci jen přišly. Dva rohy a dvě gólové příležitosti. Ani jedna z nich ale neskončila úvodním gólem, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

 

Nástup do druhé půle zastihl v lepším rozpoložení Košutku. A to dokonce i s gólovým výsledkem. Kadlecův centr si ve vápně našel Jan Holec a hlavičkou nechytatelně poslal domácí do vedení. Hosté vložili všechny síli do útoku a plody úsilí se mohly brzy dostavit. Se střelou z úrovně penalty ale neměl Šatra větší problém. Okének v obraně Chlumčan mohli domácí využít druhým gólem. Blažejovský s Kučerou si ale snad ještě teď drbou hlavu, co neproměnili.

Hosté už si na konci zápasu pomáhali dlouhými balóny. Košutce se ale všechny tyto pokusy dařilo odvracet a berou tak 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Všechno to odstartovalo už na podzim zápasem se Žákavou a od tý doby se v tom plácáme. Bylo to takový ode zdi ke zdi. Snažili jsme se něco změnit, sestava se míchala víc než sloupečky na rubikově kostce a nic nepomáhalo. Veškerý zmar pak vygradoval minulým zápasem v Rokycanech. Tam už náš výkon měl společnýho s fotbalem zhruba tolik jako DaVinciho Mona Lisa s plakátem Backstreet Boys. Myslím, že jsme pochopili, že pokud tomu nepůjdeme naproti, tak ani to slepý kuře zrno nenajde. Musím celý tým pochválit jak jsme se dokázali zvednout a odmakat to. Doufám, že v tom budeme pokračovat. Chlumčany mají velmi kvalitní tým plný šikovných fotbalistů na míči a jsou právem v tabulce nahoře, ale myslím, že tentokrát jsme si vítězství zasloužili. Teď už se těšíme do Horšáku a doufáme, že si konečně zahrajeme na přírodní trávě.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Byl to spíš zápas stylu - od vápna k vápnu. Nám se nedařilo hrát to, co chceme a soupeř na nás byl připravený.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Hemzáček [-] , T. Krejčí [-] (75. J. Blažejovský [-] ) , M. Primas [-] , J. Holec [-] , M. Kadlec [-] (75. J. Lhoták [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (67. V. Kučera [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (87. D. Král [-] ) , X. Nguyen [-] (87. P. Macht [-] )

TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - J. Havlík [-] , P. Šimána [-] (44. P. Švec [-] ) , J. Potočník [-] (65. D. Tomíšek [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , M. Němeček [-] (81. M. Kreis [-] ) , M. Kulhánek [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 32. T. Pekník , 68. M. Primas , 75. V. Kučera - 84. L. Milota .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rubáš Jakub - ŠKARDA Jiří, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Chlumčanům se teď daří a s Košutkou si poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů