Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn vyloupil Sušici, zářil Havlíček


17

Minulý vzájemný zápas těchto dvou celkoů skončil divokou remízou 3:3. Dva nejlepší útoky se setakly i v rámci 18. kola. Horšovský Týn nakonec v Sušici zvítězil 4:1. Jak se dařilo nejlepšímu střelci soutěže, navrátilci po zranění, Janu Havlíčkovi? To už si přečtěte v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zachytil Sušici ve velké pohodě. Domácí se hrnuli do útoku, vytvářeli si šance, ty ale zůstaly nevyužité. Po 20 minutách hry ale přeci jen gól z kopaček Sušice přišel. Centr Jana Skály šikovně sklepl Ondřej Míčka a Jakub Štěch míč napálil za záda brankáře Straky. Domácí nebyli daleko od druhého gólu, ozývali se však i hosté, kteří hrozili hlavně z brejků.

Hosté využili rohového kopu, který přesně zakončil Jan Havlíček a bylo vyrovnáno. Sušice měla šance vzít si vedení zpět. Doplácela však na to, na co od začátku utkání. Neklid v zakončení.

 

 

Do druhého poločasu se domácím tento nešvar podařilo vymýtit. Góly ale stále nepřicházely, a tak se znovu ozvaly hosté na druhé straně hřiště. Respektive Jan Havlíček. 50., 75. a 80. minuta. Jan Havlíček přidal k vyrovnávacímu gólu další 3, a zařídil tak svému týmu 3 body ze sušické umělky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Druhé utkání po sobě se nám výsledkově nevydarřilo. Na domácí půdě jsme chtěli zvítězit a udržet si vedení v soutěži. Začátek utkání se vyvíjel vcelku dobře, dařila se nám hra dopředu a začínali jsme si vypracovávat dobré brankové příležitosti. Bohužel v jejich zakončení nám chyběla presnost, kdy nám nohy svazovala zřejmě velká nervozita. 19. minutě se po přesném centru Honzy Skály a sklepnutí Oji Míčky dostal ke střele Kuba Štěch a nekompromisně zakončil. Doufal jsem, že nás tato branka uklidní a přidáme další góly. Šancí na naší straně začalo přibývat, ale i soupeř začal více hrozit z brejkových situací. V sestavě hostů nastoupil po dlouhé pauze zaviněné zraněním Jan Havlíček, doposud nejlepší střelec soutěže a po jedné z prvních našich chyb po rohovém kopu vyrovnal stav utkání a bylo na něm vidět, že má velký hlad po gólech. Do konce prvního polačasu jsme si vytvořili několik dalších brankových příležitostí, ale opět neklid na našich kopačkách nám nedovolil vstřelit další branky. O poločasové přestávce bylo našim hlavním cílem zklidnit nervozitu a nastavit více klidu do naší mysli. To se nám v druhé polovině povedlo lehce odstranit, ale opět nás zklamalo zakončení. Soupeře jsme zatlačili na vlastní polovinu, gólovek přibývalo, ale zakončení bylo velice nepřesné. To se však velmi dobře podařilo soupeři, který nám ukázal lekci z produktivity, protože téměř z každé brejkové situace vstřelil gól a to všechno měl na svědomí nekompromisní střelec Honza Havlíček, který vsítil všechny čtyři branky soupeře. Tento výsledek je pro nás velmi krutý, musíme si to dobře vyhodnotit a vzít si ponaučení do dalších bojů. Dnes to pro nás byl lehký políček, který nás určitě posílí a posune dopředu. Děkujeme našim fanouškům za podporu a v dalším utkání na půdě Mochtína uděláme maximum pro naše vítězství.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Do Sušice jsme jeli s tím, ze už musíme naplno bodovat, chtěli jsme navázat na výkonnostně vydarene pohárové utkani proti Radnicím a to se nám podařilo. Sušice se prezentovala dobrým kombinacnim fotbalem a silným středem hřiště, jejich hraci byli dobře fyzicky nachystani. Proto to pro nás nebylo jednoduché utkani, o to víc bylo těžší, kdyz jsme ve 20. minutě nebyli dostatečně připraveni v našem velkém vapne. První střelu z vápna vyrazil Straka dobrým zákrokem, naše obrana mu ale nepomohla a nechala dorazet Štěcha do prázdné brány. O šest minut později jsme vyrovnali po rohovem kopu, kdyz se krasne a presne trefil Havlicek, skóre 1:1 vydrželo až do poločasu. Druhá půle začala dobře pro nás, kdyz se v 50 minutě trefil Havlicek. Druhy poločas jsme zvládli dobře takticky i herně. Vsadili jsme na rychlí přechod do útoku a zajištěnou obranu podporovanou jistým Strakou v bráně. K tomu přidal Havlicek další dva góly a vítězi utkani bylo rozhodnuto, i když Sušice nepolevila v aktivitě až do poslední minuty. Výhra s jedním z nejkvalitnějších mužstev soutěže samozřejmě potěší, my ale nesmíme usnout na vavřínech a pokračovat ve svých výkonech dál.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - M. Budil [-] (77. A. Pivetz [-] ) , J. Skála [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] (77. A. Vystrčil [-] ) , J. Štěch [-] , T. Marek [-] (65. J. Kysilka [-] ) , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , L. Hájek [-] (77. M. Podlipský [-] ) , O. Míčka [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - J. Havlíček [-] (89. O. Sladký [-] ) , J. Malý [-] , M. Gregořica [-] (65. T. Novák [-] ) , M. Falout [-] , O. Sloup [-] , J. Černík [-] (89. M. Bláha [-] ) , M. Šutek [-] , A. Slinkin [-] , J. Čižikov [-] , O. Chrž [-] (87. M. Mašek [-] )

ŽK: 55. T. Marek , 65. P. Pechek - 49. O. Chrž , 72. J. Havlíček .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - RUBÁŠ Jakub, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Obrovsky těžké utkaní nás čeká v Sušici s lídrem tabulky. Podle mě jsou domácí nejlepší a nejkvalitnější tým soutěže. My když potřebujeme tak umíme zapnout a teď k tomu máme nejvyšší čas. Po smolné prohře a nešťastné remíze si v neděli dovezeme tři body. Můj tip na zápas je 2:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích