1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 14:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov dlouho sahal po vítězství, nakonec to je pro něj další remíza


Branky


17

První vzájemný zápas ovládl výsledkem 2:1 Mochtín. V tomto zápase byli lepší hráči Smíchova. Ti ale dokázali proměnit stejný počet šancí jako jejich soupeř, takže Mochtínu podzimní porážku neoplatili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji začali domácí. Konkrétně Kroc, který se již po třech minutách dostal ve vápně k zakončení. Jeho pokus na dlouhou nohu byl ještě tečovaný, takže následoval roh.

Po 10 minutách se osmělili i hosté. Přihrávka ze strany od Žiaka na Pretzelmayera. Jeho nepříliš razantní přízemní střela doskotačila až na tyčku Beštovy branky.

Poté co si oba týmy vyměnily poměrně velké šance přišla i gólová akce. Marek si ve vápně udělal z mochtínských obránců kužely a předložil pred prázdnou bránu Davidu Tobrmanovi, kterému nedělalo potíž dopravit míč do branky. Poté přišla chvíle slávy domácího kapitána Černého. Ten si nejdříve z pozice pravého beka narazil s Routem, aby pak uvnitř vápna střílel do gólmana a o minutu později ho precizní průnikovou přihrávkou vybídl ke skórování Daniel Bešta. Tentokrát si dal pozor, aby netrefil gólmana, nedal si však pozor na rozměry brány a svým lobem přestřelil úplně vše, co mu stálo v cestě.

Když to vypadalo, že by domácí měli každpu chvíli své vedení navýšit, prosmýkl se smíchovskou obranou Zbyněk Smolík, který levou nohou propálil Beštu a Mochtín srovnal. O chvíli později mohlo být pro hosty ještě veseleji. Z ničeho nic střílel z dobrých 25 metrů hostující stoper a kapitán Bejvl. Jeho střela skončila jen těsně nad levou šibenicí.

V pasáží zápasu, kdy více ohrožoval bránu soupeře Mochtín přišla další šance po půl hodině hry. Smolík prodloužil Prokopův nepovedený odkop na Žiaka, který posílal před bránu střílený centr. Hrdinou okamžiku se stal obránce Konopík, který si sice nejdříve málem míč srazil do brány, ale nakonec ho dokázal odkopnout. Následně pak zblokoval střelu z hranice vápna. Celou situaci zakončila střela hostů do břevna.

Už ae blížila konec poločasu, když se ve vápně dostal k míči Marek. Včas ale přispěchal Bejvl a obranným zákrokem zhatil domácímu křídelníkovi šanci ke skórování.

Poslední akci prvního dějství měl v režii Jakub Černý. Ten se dostal ke střele, ale trefil pouze břevno.

 

Po hodině hry se dostal na zadní tyči po rohovém kopu k zakončení střídající Duspiva. Jeho pokus ale vykopl z čáry hostující obránce. Druhý poločas byl jasně v režii domácích, brankář Bešta příliš práce neměl, útok Smíchova ale doplácel na neproměňování šancí. Nejvíce hrozila dvojice Kroc - Marek. Brankář Prokop a obrana Mochtína si ale se všemi příležitostmi poradily a z Plzně si Mochtín odvezl bod.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Docela dobrej herní projev jsme si opět zazdili koncovkou. Měli jsme dost šancí rozhodnout zápas už v první půli, ale bohužel jsme z toho vytěžili jedinej gól. Mochtín byl do poločasu poměrně nebezpečnej z protiútoků, ve druhý půli už na útok rezignovali a my tak museli dobývat obrannej val. Bohužel jsme už žádnou šanci nedokázali dotáhnout do úspěšného konce.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Kroc [-] , J. Marek [-] , D. Tobrman [-] , D. Bešta [-] (46. M. Fujan [-] ) , J. Krčál [-] , L. Rout [-] (46. V. Duspiva [-] ) , J. Gruncl [-] (67. M. Kuráž [-] ) , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - D. Gajdušek [-] , J. Pretzelmayer [-] (78. P. Blažek [-] ) , Z. Novák [-] (78. M. Kapusta [-] ) , J. Šafránek [-] (90. S. Strejc [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , J. Čeleda [-] , J. Lysek [-] , J. Bejvl [-]

ŽK: 56. M. Fujan , 78. M. Kuráž - 36. Z. Novák , 49. Z. Smolík , 85. M. Kapusta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠKARDA Jiří, KRIPNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Smíchov nevypadá herně špatně, tipuji, že si s Mochtínem v klidu poradí a vyhraje 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích