0:3
(0:2)
16. M. Legát (p.)
33. K. Schleis
62. M. Maur
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 14:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice konečně hrály, daly 3 góly a vyhrály


Branky


16. M. Legát (p.) , 33. K. Schleis , 62. M. Maur
17

Malesice čekaly na první jarní zápas o 2 týdny déle než všichni ostatní. O to víc byli na zápas s Bolevcem natěšení. Domácí v obou předchozích zápasech bodovaly, ambiciózní Malesice tak nečekalo rozhodně nic jednoduchého. Od začátku do konce ale hru kontrolovali a v klidu si došly pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byli hosté lepším týmem. Dlouho se nedostali do větší šance, po čtvrt hodině hry byl po přesné průnikové přihrávce Maura ve vápně faulovanýGita a pískala se penalta. K té se postavil kapitán Milan Legát, který poslal brankáře na druhou stranu a Malesice vedly. O chvíli později mohli domácí vyrovnat. Nepříliš jistý zákrok předvedl brankář hostů Faltus, míč propadl až na Bublíka, který vracel před bránu. Malesický obránce byl rád, že sám výsledek nesrovnal a odkopem zažehnal nebezpečí.

Po půl hodině hry se mohl zapsat podruhé do listiny střelců Legát. Centr Žitka ale hlavou usměrnil těsně za zadní tyč. Ve 32. minutě neodhadl ani jeden ze stoperů průnikovou přihrávku a hostující Karel Schleis sám před brankářem nezaváhal a Malesice vedly 2:0.

 

 

Druhý poločas vypadal velmi podobně. Bolevec se do šancí přiliš nedostával, naopak na druhé straně zvyšoval v 62. minutě na 3:0 Matěj Maur.

V závěru zápasu ještě mezi oběma aktéry hýřili emoce. Konflikt se naštěstí obešel bez závažnějšího přečinu a rozhodčí nemusel sahat pro kartu barvy červené. Malesice s přehledem zvítězily a v jejich prvním zápase na jaře si z Bolevce odvezly všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Pro nás to byl první zápas jara, protože první kolo jsme měli přeštické béčko (vyřazený tým) a druhé kolo s Košutkou jsme se nedomluvili na termínu kvůli umělce. Takže jsme s Bolevcem začínali, a tím že měl Bolevec první 2 kola docela dobré, tak jsme do toho šli s respektem. Nicméně si myslím, že jsme vcelku ukázali naší kvalitu a Bolevec jsme přehrávali jak v prvním, tak ve druhém poločase. V první půli jsme dali gól z penalty, druhý gól byl po balónu za obranu, kam si naběhl Kája Schleis a pěkně to zakončil a ve druhé půli se ta hra odehrávala podobně. Měli jsme další šance přidat 2, 3 góly. Bolevec neměl podle mě za celý zápas jedinou šanci, mimo jednoho závaru v první půli. Pár minut před koncem tam byla nějaká strkanice, takže ten závěr byl takový rozháraný a nervózní, ale myslím si, že jsme vcelku zaslouženě a s přehledem ten zápas vyhráli.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] (46. L. Tolkner [-] ) - L. Běl [-] , O. Šnaider [-] , M. Konopík [-] (46. M. Šedivec [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Šedivec [-] , J. Šplíchal [-] , J. Jaroš [-] , K. Dejmek [-] , D. Humpál [-] , M. Bublík [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] (84. L. Lecjaks [-] ) , K. Schleis [-] (75. A. Boguševschi [-] ) , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , D. Hrabchak [-] (46. P. Šmídl [-] ) , T. Kepka [-] , L. Kružík [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 16. J. Šedivec , 57. J. Šplíchal , 74. M. Bublík - 42. T. Gita , 74. T. Kepka , 74. D. Faltus .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Šlauf Jiří - FILLINGER Miloš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Bolevec se výsledkově zvedá a bude chtít na domácím hřišti v tomto trendu pokračovat. Myslím si, že porazí Malesice 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů