6:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tenisovým výsledkem skončil zápasem mezi béčkem Rokycan a Žákavou


Branky


7. R. Ryba , 25. F. Pour , 38. D. Kroc , 44. D. Kroc , 60. R. Ryba , 70. M. Kužma - 25. M. Boukal
17

Rokycany si musely opět počkat na domácí zápas, aby zvítězily. Po prohře v Sušici si zpravily chuť v domácím zápase se Žákavou, kterou přehráli výsledkem 6:1 a připsaly si tak důležité tři body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do zápasu vstoupili domácí, kteří už v sedmé minutě využili počáteční tlak a zásluhou Richarda Ryby se dostali do brzkého vedení. Ve 25. minutě na 2:0 zvyšoval Filip Pour, záhy ale domácí inkasovali z kopačky Matěje Boukal. Náznak otočky ale zhatil gólem na 3:1 David Kroc, který ještě do poločasu přidal jednu trefu a do kabin se tak šlo za stavu 4:1 pro domácí.

 

 

Druhý poločas pro Rokycany nezačal určitě tak, jak si představovaly. Žákava byla lepší, aktivnější, jen gól se jí vstřelit nepodařilo. To se povedlo až Richradovi Rybovi, který se stal druhým dvougólovým střelcem zápasu a Rokycany vedly po hodině hry 5:1. Gólovou tečku za utkáním ještě udělal v 70. minutě Marek Kužma, který ukončil první set brankou na 6:1.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Utkání pro nás bylo relativně životně důležité. Samozřejmě to nebylo jednoduché, od nějaké páté minuty jsme se dostali do tlaku a soupeře přehrávali, takže byla otázka času, kdy dáme góly. Naštěstí pro nás přišly velmi záhy a brzy. Pak jsme měli i nějaké zaváhání v obraně, kdy jsme dostali gól na 2:1. Naštěstí to s námi neotřáslo, hráli jsme dál fotbal, který jsme chtěli hrát - kombinační, s rychlým přechodem do křídel a do brejkových situací. Musím říct, že naší krajní hráči na tom byli rychlostně lépe než hráči soupeře a vytvářeli jsme si přes ty kraje gólové příležitosti. Poločas 4:1 byl pro nás velmi příznivý a to jsme ještě další třeba 4 šance neproměnili. První poločas se nám vydařil jak herně, tak výsledkově. Nástup do druhé půle jsme příliš nezachytili a soupeř hru na nějakých 15-20 minut hru vyrovnal, kdy nám dělalo problém se dostat do hry. V nějaké 60. minutě dával Ryba další gól a od té doby jsme zase dokázali soupeře díky těm rychlejším stranám přehrávat. Utkání jsme měli od začátku až do konce pod kontrolou, zaslouženě jsme vyhráli a skóre mohlo být i vyšší.

FK Žákava
Václav Maněna, trenér: Domácí zaslouženě vyhráli. Byli důraznější rychlejší s větší chutí bodovat. Nám se nic nedařilo.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - R. Ryba [-] (86. L. Motyčák [-] ) , J. Drábek [-] , L. Titl [-] (77. D. Kulle [-] ) , M. Drábek [-] , F. Pour [-] , M. Chmelíř [-] , D. Kroc [-] (64. M. Kužma [-] ) , P. Plzák [-] (77. J. Šmát [-] ) , T. Pliml [-] , J. Janota [-] (86. J. Pliml [-] )

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - S. Nekola [-] , V. Mencl [-] (41. J. Aubrecht [-] ) , J. Smazal [-] (46. L. Mourek [-] ) , M. Štětina [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (68. I. Kašpar [-] ) , O. Soukup [-] , O. Šimek [-] (46. M. Soukup [-] ) , M. Boukal [-] , L. Drugda [-]

ŽK: 17. T. Pliml , 42. M. Chmelíř .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠNAJDR David - LAPÁK Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra hostů

Rokycany jsou mladý a bojovný tým, který bude určitě kousat. Pokud ovšem budeme proměňovat vytvořené šance, tak si odvezeme 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů