M. Falout 21. (p.)
1:1
(1:0)
90. J. Černý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly, dvě penalty a dělba bodů


Branky


21. M. Falout (p.) - 90. J. Černý (p.)
16

Souboj tabulkových sousedů, které od sebe dělil pouhý bod skončil na podzim remízou. Jinak tomu nebylo ani v zápase 17. kola. Tehdy se ale oba týmy radovaly dvakrát, nyní jen jednou. Dlouho to vypadalo na první jarní výhru pro domácí, Smíchov ale srovnal a oba týmy berou po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Plzně ze začátku měli více šancí. Místo toho, aby udeřili a šli do vedení, darovali hostům po brejkové situaci penaltu. K té se postavil Marek Falout a proměnil. Horšovský Týn po prvním poločase vedl 1:0.

 

Ve druhé půli hrozili spíše domácí, kterým se zároveň dařilo nepouštět soupeře k jejich brance, a úspešně tak bránit hubený náskok, který by znamenal tři body. Dlouho to vypadalo na to, že penalta Marka Falouta bude jediným gólovým okamžikem zápasu. V 90. minutě ale pomohl domácí Matyáš Mašek svému brankáři tím, že za něj chytil střelu mířící mezi tři tyče. Verdikt byl jasný - červená karta a penalta. Míč si na bílý bod připravil Jakub Černý a stejně jako proti Chlumčanům se nemýlil. Smíchov srovnal a vyválčil z tohoto zápasu bod. 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Před zápasem jsme si byli vědomi toho, že k nám zavítá kvalitní soupeř, ale samozřejmě jsme chtěli brát všechny tři body. O něco více práce měl v prvním poločase domácí brankář Straka, jinak v poli byla hra celkem vyrovnaná. My jsme skórovali po krásné akci Černíka s Čižikovem, po centru z pravé strany byl Čižikov ve vápně faulován a Falout s přehledem penaltu proměnil. Druhý poločas byl také vyrovnaný, nějaké šance si vytvořil každý z týmů, ale oba brankáři své týmy podrželi. V závěru zápasu si Smíchov vytvořil určitý tlak, ale zdálo se, že si to pohlídáme a tři body uhájíme, opak se stal bohužel pravdou. V 90. minutě jsme si nepohlídali standardní situaci a nechali hráče Smíchova volně hlavičkovat, ten prostřelil domácího brankáře Straku, kterého na brankové čáře zastoupil obránce Mašek. Mašek sice prokázal slušný reflex, ale míč chytil rukou, takže obdržel červenou kartu a hosté zahrávali penaltu, kterou proměnil zkušený kapitán Černý. Každý tým bral tedy po bodu, pro nás velké zklamání obdržet opět gól v nastaveném čase.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Bohužel jsme zase doplatili na neproměňování šancí. Zejména v první půli jsme měli převahu, ale využít jsme toho nedokázali. Místo toho soupeř z ojedinělého brejku udělal penaltu a vedl. Ve druhé půli nás dlouho do ničeho nepouštěli, ale nakonec jsme se přece jen v závěru dostali do tlaku, který donutil obránce soupeře chytit míč místo brankáře a z penalty jsme srovnali krok. Fajn, že jsme to nevzdali a neodjeli s prázdnou. Blbý, že jsme ztratili další body a vinou zranění i Sašu, kterému přeju brzký uzdravení. Na závěr chci poděkovat našim skvělým fanouškům, kteří zase ovládli tribuny a ukázali, že tady nemají konkurenci.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Straka [-] - M. Nidl [-] , O. Chrž [-] , M. Falout [-] , J. Čižikov [-] , J. Malý [-] , J. Černík [-] , M. Šutek [-] , A. Slinkin [-] , O. Sloup [-] (66. M. Mašek [-] ) , M. Gregořica [-] (46. T. Novák [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Marek [-] , J. Přibáň [-] , D. Titlbach [-] , A. Zikmund [-] (50. V. Duspiva [-] ) , J. Krčál [-] , L. Rout [-] (66. M. Kuráž [-] ) , J. Gruncl [-] (60. P. Konopík [-] ) , D. Bešta [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

ŽK: 60. M. Nidl , 71. M. Mašek . ČK: 90. M. Mašek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Týn využije domácí prostředí a těsně nad Smíchovem zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů