3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 13:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice porazila Rokycany a vystřídala Kralovice na prvním místě


Branky


37. O. Míčka , 55. M. Budil , 70. L. Hájek
17

V sobotu se potkaly dva týmy s odlišnými starostmi. Zatím co hráči Sušice mají v hlavě boj o postup, Rokycany musí řešit boj o záchranu. Favorita bychom tedy hledali spíše na straně domácích. Ti nakonec zvítězili a vystřídali Kralovice na čele tabulky 1.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase ještě Rokycany dokázaly víceméně držet se Sušicí krok. Na konci poločasu už ale předposlední tým kapituloval. Domácí poslal do vedení Ondřej Míčka a Sušice tak šla do kabin v diametrálně odlišné náladě než hosté.

Ve druhé půli chtěly Rokycany výsledek zvrátit. Šance na zremizování výsledků ale silně poklesly v 55. minutě, když se po chybě obránce prosadil Marek Budil. Gólovou tečku o čtvrt hodiny později přidal také Lukáš Hájek, který zvyšoval na 3:0. Vítězství mohlo být ještě větší. Ve vápně Rokycan si totž jeden z bránících hráčů kryl obličej rukou, kterou míč trefil a pískala se penalta. Tu ale brankář Martin Wohlmuth zneškodnil. Na výsledek, respektive bodové rozdělení to ale nemělo sebemenší vliv. Sušice si nechala všechny body doma a Rokycany budou mít další šanci příští neděli proti Žákavě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Jarní sezóna začala velice brzy proto naše přípravné období bylo velmi intenzivní, kdy jsme potřebovali nabrat silnou kondici a samozřejmě vypilovat technické věci. Myslím, že se nám to celkem podařilo, hlavně se nám dařilo tyto nedostatky analyzovat v přípravných zápasech a to nás inspirovalo ke zlepšení v tréninkovém procesu. Musím kluky pochválit jak se s náročnou fyzickou přípravou poprali a vše dobře odmakali. Doufám, že se to projeví v mistrovské soutěži. První jarní kolo k nám přijela rezerva Rokycan. Naším cílem bylo soupeře ihned od začátku dostat pod tlak ve vysokém postavení a snažit se rychle vstřelit první branku. Tato taktika se nám dařila, ale nedařilo se nám přesně zakončit a využít několik slibných příležitostí. Soupeř se zatáhl na vlastní polovinu tím nám zmenšil prostor a snažil se hrát na rychlé brejky. Do první velké šance se dostal Marek Budil ale sám unikající na hostujícího brankáře neuspěl, gólman jeho střelu kryl. Za nedlouho nás všechny rozjásal Oja Míčka když se dobře zorientoval a střelou z velkého úhlu vsítil první branku. Za nedlouho šel sám na branku Jarek Králík ale opět vytasil skvělý zákrok hostující gólman. Do druhé poloviny utkání jsme šli s cílem přidat co nejdříve další branky a to velice dobře pochopil Marek Budil a po 10 minutách zvýšil na 2:0. Ihned na to jsme poslali na hřiště čerstvé hráče, kteří měli zrychlit hru a zvýšit tlak na soupeře a to se opět velmi rychle podařilo kdy po krásné přihrávce Tomáše Klímy skóroval po úniku Lukáš Hájek. To nás uklidnilo a zbytek utkání jsme dobře kombinovali a šancí na vstrelení dalších branek přibývalo ale bohužel jsme je neproměnili. Do konce jsme měli výhodu pokutového kopu. Zkušený exekutor Honza Skála napodobil lehkým dloubákem Tondu Panenku, ale hostující gólman podtrhl skvělý výkon a penaltu zneškodnil. Příští neděli zajíždíme do Chlumčan kde si to rozdáme o lídra soutěže. Děkujeme fanouškům za podporu a doufáme že náš kotlík dodrží slib a potěší výjezdem fanoušky domácích.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Do Sušice jsme jeli v hodně namíchané sestavě. Hodně to ovlivnila marodka, spousta hráčů trpí virózou, takže tým byl hodně namíchaný s dorostencemi. Myslím si, že Sušice zaslouženě zvítězila. Podala kompaktní, vyspělejší herní projev. My jsme jim to usnadnili dvěma góly, které jsme obdrželi po našich nepřesnostech. První gól padl ze středu, kdy jsme nenabrali soupeře při rychlém přechodu do útoku. Druhý gól byl individuální, kdy propadl jeden ze stoperů. Ve druhé půli, třetí gól byl za mě jediný ze strany Sušice opravdu vypracovaný. To nás přehráli, otevřeli si střed hřiště odkud pronikli a dali na 3:0. Jinak to byl, hlavně v prvním poločase, relativně vyrovnaný zápas. Ve druhé půli byla Sušice zkušenějším týmem, my jsme prostřídali několik hráčů, Sušice si ten zápas pohlídala do konce a zaslouženě vyhrála.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - L. Kodýdek [-] , O. Míčka [-] (85. P. Hubáček [-] ) , J. Skála [-] , A. Pivetz [-] (58. L. Hájek [-] ) , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] (85. P. Kaltenbrunner [-] ) , A. Vystrčil [-] , P. Pechek [-] , M. Budil [-] (72. J. Kysilka [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - R. Ryba [-] , M. Kužma [-] , M. Drábek [-] , J. Bouda [-] (38. ) , J. Tichý [-] , D. Kulle [-] (88. Š. Kozler [-] ) , D. Kroc [-] (46. ) , P. Plzák [-] , T. Pliml [-] , A. Domingues [-]

ŽK: 88. J. Kysilka - 81. M. Drábek , 85. R. Ryba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - FILLINGER Miloš, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

Sušice je jeden z vážnějších kandidátů na postup, naopak Rokycanům se na podzim nedařilo tak, jak by si jistě představovaly. Proto v tomhle případě jasná 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích