1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2023 17:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keramika porazila plzeňský Smíchov a je na bedně


Branky


17

V neděli v podvečer odehrál plzeňský Smíchov na umělé trávě 33. základní školy pod umelým osvětlením zápas s Keramikou Chlumčany. Lépe do jarní části sezóny vstoupili hosté, kteří si odvezli z Plzně všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili fotbalisté plzeňského Smíchova. Ti měli více balón na kopačkách a vytvářeli si více šancí. Chlumčany ale úspěšně potrestaly chyby domácích a po proměné penaltě Jana Havlíka a standardní sitauci zakončenou Dominikem Štollem, vedly hosté v Plzni po prvním poločase 2:0.

 

Smíchovští se chtěli za každou cenu vrátit gólem do zápasu. Nepomohla ani změna rozestavení a když se v 73. minutě po další chybě prosadil Jakub Havlík, bylo prakticky po zápase. Smíchov se sice zmohl na snížení, které obstaral kapitán Jakub Černý. To ale stačilo pouze na překazení čistého konta chlumčanskému brankáři Löschovi. Chlumčany tak odjíždějí z Plzně s třemi body, a díky ztrátám tabulkových sousedů se vyhouply na třetí místo.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Bohužel jsme do jarní části nedokázali vstoupit dobře. I když bych řekl, že jsme v první půli měli více ze hry, tak soupeř trestal naše chyby a po penaltě a neubráněné standardce odskočil o dva góly. My tam měli pár zajímavých situací z rohů, které jsme bohužel nedokázali využít. Ve druhé půli už jsme tak nebezpeční nebyli, nepomohla ani změna rozestavení a místo toho přišla další chyba a třetí gól. V závěru jsme po hezký jednoduchý akci dokázali pouze korigovat na 1:3. Chlumčany si tedy zaslouženě odvezli 3 body a my se musíme poučit, hodit to za hlavu a pokračovat dál. Ve hře je ještě spousta bodů, který musíme sebrat.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Marek [-] , J. Přibáň [-] , D. Titlbach [-] (87. D. Tobrman [-] ) , A. Zikmund [-] , J. Krčál [-] , L. Rout [-] (60. V. Duspiva [-] ) , P. Konopík [-] (75. M. Kuráž [-] ) , D. Bešta [-] , F. Krejčí [-] , J. Černý [-]

TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - P. Dostálík [-] (78. V. Smola [-] ) , D. Štolle [-] , P. Šimána [-] , J. Potočník [-] , L. Tomášek ml. [-] , M. Němeček [-] (85. D. Tomíšek [-] ) , M. Kulhánek [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] (87. P. Švec [-] )

ŽK: 50. A. Zikmund , 71. D. Bešta - 22. P. Šimána , 38. J. Havlík , 67. L. Tomášek ml. .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Chlumčany na podzim proti nám hrály snad nejlepší fotbal ze všech soupeřů a svým stylem hry dokážou přehrát i hráče ze Smíchova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích