K. Hájek 8.
F. Dlouhý 75. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně doma vynulovala Cehnice


Branky


8. K. Hájek , 75. F. Dlouhý (p.)
21

Volyně skončila po podzimu na výborném pátém místě. Tým ale i tak, kvůli novému angažmá opustil trenér Steiner a nahradil ho Cimrhanzl. Ten do zápasu proti boji o záchranu ohroženým Cehnicím poslal hodně mladý tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý branka Hájka

A domácím sázka na mládí nesla ovoce. Už po osmi minutách hry totiž Chvosta našel milimetrovou přihrávkou Kristiána Hájka a ten překonal brankáře Voseckého. Hosté místo protiofenzívy dále spíš bránili a spoléhali se na brejkové situace. Ty ale nepřicházely a tak se kupily šance domácích. Žádná další se ale v prvním poločase neujala.

Pojistka z penalty

Kdo čekal ve druhé půli jiný fotbal, šeredně se spletl. Hosté byli praktický bez nápadu dopředu a domácí si dělali, co se jim zlíbilo. Navíc v 75. minutě po zákroku na Rojíka odpískal sudí pokutový kop a ten s bezpečím proměnil penaltový mág Dlouhý. Volyně si tak připsala pohodlné vítězství 2-0.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Do prvního mistrovského utkání jsme vstoupili výborně. Už v 8. minutě se prosadil Kristián Hájek, který využil milimetrové přihrávky od Chvosty. Hosté po brance pouze bránili v obraném bloku. Bohužel jsme nedokázali přidat do konce poločasu pojišťovací branku. Všechny naše šance zůstaly neproměněny. Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Hosté se nedostali vůbec k ničemu a my trpělivě dobývali obranný blok. To se povedlo v 75. minutě, kdy Rojík kličkou oklamal obránce a ten ho fauloval v pokutovém území. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Dlouhý a završil gólový účet zápasu.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - M. Vávra [-] , P. Hájek [-] , J. Janáček [-] (68. J. Čužna [-] ) , V. Janoušek [-] (79. M. Šimák [-] ) , J. Chvosta [-] (91. F. Pubal [-] ) , K. Hájek [-] , F. Frček [-] , P. Rojík [-] , F. Dlouhý [-] , D. Pikolon [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Řehoř [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] , D. Hájek [-] (49. J. Kuric [-] ) , P. Krejsa [-] , M. Kováč [-] , O. Sadlak [-] (85. P. Štros [-] ) , L. Čech [-] , J. Čech [-]

ŽK: 67. J. Janáček , 77. P. Hájek , 77. V. Janoušek - 23. L. Čech , 77. M. Kováč , 84. M. Řehoř .
Hráči zápasu: K. Hájek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROTHSCHEDL David - HANDŠUH Karel, JÁCHYM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jakub Sova
Tip experta: výhra domácích

Ve Volyni se hraje těžce a body se moc nevozí. Myslím si, že domácí utkání zvládnou.

Tip: výhra domácích

Od Volyňky body do Cehnice nepoplují.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích