Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 10:15

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kralovicích sklapla Csaplárova past, domácí v závěru otočili skóre


Branky


25

11. kolo odstartovalo zápasem mezi Kralovicemi a Kaznějovem. Severoplzeňské derby mělo vše - góly, emoce, pyro, choreo, karty a i strhující závěr. Nakonec se ze tří bodů radují domácí, kteří se tak dotáhli ke Kaznějovu na dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do derby lépe vstoupili hráči hostující Bohemie. Chvíli po začátku poprvé Kralovice pocítily spolupráci bratrů Vondráčků. Jakub zpětnou přihrávkou našel Jana, který ale mířil nepřesně. Chvíli poté se vápnem probíjel Jakub Vondráček, střelu mu obrana zblokovala. Míč se ale dostal k Lukáši Filipcovi, který jen těsně minul pravou tyč.

 

Ve 20. minutě se skóre poprvé měnilo. Skvělou průnikovou přihrávkou vybídl Tuan Anh Dinh Lukáše Filipce. Brankář Bodurka si myslel, že má k míči blíž, a tak se pro míč rozběhl. Filipec ale souboj nevypustil, byl u balónu dřív než gólman, a po kličce trefil prázdnou bránu. Za tři minuty to bylo 2:0. Centr nejistě vyrazil Bodurka, po skurumáži se dostal k míči kapitán Jakub Vondráček, který překonal brankáře. Hrůzná deseti minutovka Kralovic mohlo skončit gólem už na 0:3. Tuam Anh Dinh si narazil s Filipcem a prostřelil brankáře. Od inkasování třetího gólu ale Kralovické zachránil zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Více už se toho v první půli nestalo, a tak šli do kabin v lepší náladě hosté.

 

Kralovicím se rychle podařilo snížit. Roh odhlavičkoval jeden z obránců Kaznějova přímo k Tomáši Křížovi, jehož střela doskákala až za záda Valeše. Za chvíli si mohli vzít Kaznejovští dvougólové vedení zpět. Jan Vondráček ale mířil z úrovně penalty technickou ranou nad. Zhruba po hodině hry bylo blízko ke kuriózní brance. Obránce Kaznějova dával svému brankáři malou domů. Gólman Valeš byl ale mimo bránu. Naštěstí pro hosty přihrávka skončila vedle levé tyče. O chvíli později zkusil své štěstí Lukáš Filipec. Jeho střela pár metrů za vápnem zapadla až za Bodurku a Kaznějov vedl 3:1.

Hosté pokračovali v aktivitě. Standardní situaci zahrával Tuan Anh Dinh. Střelu Bodurka vyrazil jen před sebe, kde byl první Jakub Kiss. Ten ale ve skluzu trefil z blízkosti pouze břevno. Poté se ještě chvíli ve vápně hrálo, než se dostal na vápně ke střele znovu Tuan Anh Dinh, který trefil podruhé v jedné akci břevno. Promarněných příležitostí poté hosté litovali.

Přímý kop zahrávaný Janem Lavičkou tečoval hlavou Ondřej Berbr, brankář Valeš už na teč nestihl zareagovat. V 80. minutě se na vápně objevil osamocený Jan Lavička. Jeho střela sice mířila doprostřed. Měla ale takovou výšku, že na ni Valeš nedosáhl a 10 minut před koncem bylo srovnáno. Tím ale zápas neskončil. V 90. minutě vybídl průnikovou nahrávkou kralovický kapitán Martin Řenč Jakuba Kulhánka. Ten v souboji s gólmanem uspěl, Valeše obstřelil a v táboře Kralovic propukla obrovská radost. Kralovičtí tedy nakonec zápas vyhráli a čelo tabulky se tak vyrovnalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Do začátku utkání vstoupili lépe hosté. Dařilo se jim rychle kombinovat směrem do útoku a vycházely jim dlouhé nákopy z obrany na útočníky. My jsme kvůli jejich vysoké hře byli nuceni hrát více odzadu a neměli moc prostoru dostat se do šancí. Ačkoliv sem tam se to podařilo, nebylo z toho více než zblokované střely. Soupeř díky své aktivitě vstřelil 2 branky a první poločas skončil 0:2 pro Kaznějov. V kabině jsme si v poklidu řekli pár věcí, které musíme zlepšit a samozřejmě zvýšit aktivitu. Ve 49. minutě snížil na 1:2 střelou z vápna na zadní tyč Tomáš Kříž. V našem tlaku jsme se snažili pokračovat ale bohužel jsme inkasovali na 1:3, což nebylo ideální. V 73. minutě zahrál přímý kop Jan Lavička a našel hlavu Ondřeje Berbra který snížil na 2:3. Tento gól nás namotivoval a brzo srovnal v 80. minutě na 3:3 střelou z vápna pod břevno Jan Lavička. Soupeř měl v druhém poločase 2 střely které orazítkovali břevno, můžeme je tedy definovat jako střely nepovedené. Oba týmy se snažili vytěžit z posledních minut zápasu nejvíce a nakonec se to povedlo domácím, kdy se Martin Řenč prezentoval perfektní přihrávkou mezi stopery a Jakub Kulhánek zvýšil na konečných 4:3. Jsme rádi že bereme 3 body s Kaznějovem, protože tuto sezónu patří jisto jistě k týmům na špici tabulky.

FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: Moc nevím, co říct. První poločas jsme byli jasně lepší a zápas měli jasně ve svých rukách. Bohužel jsme ale domácím v podstatě darovali dva snižující góly. Od stavu 2:3 se vývoj otočil a Kralovice začali být aktivnější. Přesto si dovolím říct, že rozhodčí v podstatě zápas rozhodli. Dvakrát špatně posoudili situaci a z toho plynula vyrovnávací a vítězná branka domácích. Na druhou stranu se na to nemůžeme vymlouvat. I po dvou obdržených brankách jsme měli několik stoprocentních šanci, po kterých jsme mohli mít pohodlný náskok a zápas v klidu dovést do vítězného konce. Bohužel nám asi nezbývá nic jiného, než tohle smolné utkání hodit za hlavu a soustředit se na to, abychom za týden dokázali zaváhání napravit.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Lavička [-] (88. O. Růžek [-] ) , P. Koča [-] , P. Bulín [-] (46. O. Hurt [-] ) , J. Vlk [-] , J. Kulhánek [-] , T. Kříž [-] (66. M. Pánek [-] ) , M. Řenč [-] , O. Berbr [-] , J. Bulín [-] , D. Sládek [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Vondráček [-] , T. Dinh [-] , J. Vondráček [-] , V. Vašíček [-] , J. Fedorco [-] (54. V. Višnovský [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] , J. Kiss [-] , D. Pojer [-] , L. Filipec [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - SCHNEIDER Josef, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 14:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 09:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 20:27
Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: remíza

Tyhle týmy čeká mezi sebou okresní derby! Řekl bych, že to bude velmi atraktivní zápas, kde padne hodně branek a žlutých karet. Mám takové tušení, že se body budou dělit mezi oběma celky - tipuji výsledek 3:3.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 18:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 12:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 12:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 10:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 10:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 09:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 08:13
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:58

Tip: remíza