Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keramika porazila Dynamo 3:1


22

Oba týmy měly před tímto kolem 12 bodů. O důležitosti utkání teda nemusela být řeč. Chlumčany ke třem bodům přiblížil dvěma góly Dostálík. Horšovský Týn je společně s Rokycany jediný tým, který v každém zápase vstřelil alespoň jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v Chlumčanech na gól nemuseli čekat dlouho. Už v 7. minutě. Nejlepší střelec Chlumčan Petr Dostálík se trefil i v tomto zápase a domácí brzy vedli. Oba týmy měly své šance, žádnou z nich ale ani jeden z oponentů nevyužil, a tak šli do kabin v lepší náladě domácí fotbalisté.

Na začátku druhé půle měli možná o něco větší převahu domácí hráči. Byli to ale hosté, kteří se v 66. minutě radovali z gólu. Z hranice velkého vápna přesně pálil Jevgenij Čižikov, který srovnal průběžný stav na 1:1. Vyrovnaný stav vydržel ale pouze 5 minut. Podruhé v zápase se prosadil Petr Dostálík. Ve druhém zápase v řadě se trefil i Jakub Havlík, který v obou utkáních přišel na hřiště až v průběhu druhé půle. Po gólu si ještě hosté vytvořili menší tlak, ten ale ke gólu nevedl, a tak odjíždějí z Chlumčan bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Ondřej Chrž, hráč: Utkání bylo důležité pro obě mužstva, protože se jednalo o sousedy z tabulky se stejným počtem bodů. Z mého pohledu to bylo vyrovnané utkání, domácí měli v některých chvílích více balón na kopačkách. Každé mužstvo si vytvořilo příležitosti ke skórování, v prvním poločase byli šťastnější domácí, které poslal přesnou střelou do vedení Dostálík. Druhý poločas se odehrál v podobném stylu jako ten první, s tím rozdílem, že se nám v 66. minutě podařilo vyrovnat, kdy z hranice velkého vápna vypálil Čižikov a jeho střela skončila za zády domácího gólmana. Bohužel jsme se nevyvarovali chyb a tím nabídli soupeři příležitosti ke skórování a odskočení ve skóre na rozdíl dvou gólů, což se ukázalo jako rozhodující, i když jsme si v závěru vytvořili určitý tlak. Výsledek je jedna věc, co je ale horší, je to, že jsme zápas neodehráli s patřičným nasazením. Z toho se musíme ponaučit do dalších utkání podzimu, ukázat pracovitost, důraz, vůli ve vítězství a věřím, že nám to přinese důležité body do vyrovnané tabulky.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - R. Hýbner [-] (64. J. Havlík [-] ) , M. Němeček [-] (88. V. Smola [-] ) , P. Dostálík [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , M. Vojáček [-] (86. D. Tomíšek [-] ) , M. Kulhánek [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - J. Malý [-] (46. M. Jandík [-] ) , J. Černík [-] , F. Habart [-] (60. J. Bláha [-] ) , M. Falout [-] , M. Nidl [-] , D. Fischer [-] , M. Mašek [-] , J. Čižikov [-] , M. Šutek [-] , O. Chrž [-]

ŽK: 34. M. Němeček , 63. D. Štolle - 55. O. Chrž .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kulhánek Milan - PRESSL Václav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: výhra domácích

Říkám jedna. Hosté počítám, že mají stále dost zraněných a Chlumčany uhájí domácí pevnost.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza