1:2
(1:0)
58. V. Mencl
86. V. Mencl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:15

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava převkapivě veze z Kralovic všechny body


Branky


29. M. Pánek - 58. V. Mencl , 86. V. Mencl (p.)
25

Kralovice po minulém kole, kdy přehráli tablukového souseda Sušici 3:0, chtěli na toto vítězství navázat v zápase s trápící se Žákavou. Týmy, které oba hrály baráž o krajský přebor, a oba ji zakončili neúspěchem, odehráli zápas už v sobotu dopoledne. Nakonec se radovala Žákava, která do té doby měla jen tři body za výhru proti Rokycanům B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se ve vysokém tempu, ale šance dlouho nepřícházely. Hrálo se hlavně mezi vápny. První gól vstřelil Martin Pánek. Rozehraná standardní situace do pravé strany, odkud přilétl centr od Davida Běláče, který zužitkoval hlavou domácí Martin Pánek a Kralovice vedly 1:0. Po gólu měli oba soupeři šanci na změnu skóre, jenže ani jednomu se to nepovedlo, takže šly do kabin v lepší náladě domácí.

 

 

Začátek druhé půle zastihl v lepším rozpoložení domácí hráče. Ti měli dvě velké šance, ani jednu ale neproměnili a tak přišel trest. Žákava dokázala v 58. minutě vyrovnat. Nacentrovaný míč si ve vápně našel Václav Mencl, který se nemýlil. Po vyrovnání se žádný z týmů do nějaké velké šance nedostával. Jeden gól ale nakonec ještě v Kralovicích padl. Hosté se čtyři minuty před koncem 90 minut dostali do vedení. Balón zastavil na brankové čáře domácí Tomáš Kříž. Za to viděl červenou kartu a hosté měli možnost pokutového kopu. Ten proměnil střelou do pravého dolního rohu Václav Mencl a jeho druhý gól tak znamenal, že si Žákava odveze z Kralovic tři body. Domácí ještě stihli dostat jednu červenou kartu. V 90. minutě viděl druhou žlutou kartu obránce Jakub Vlk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Už od začátku zápasu bylo tempo vysoké. Bojovalo se především o míč ve středu hřiště. Zápas byl nahoru dolů a trochu mi to připadalo že šlo spíše o nájezdy jednoho a pak vzápětí druhého týmu. Ve 29. minutě jsme šli do vedení po skvělém centru Davida Běláče a ještě lepším gólovém zakončení hlavou Martina Pánka. Do poločasu jsme měli my i Žákava nějaké šance, které šly určitě zakončit gólově. Druhý poločas jsme začali aktivněji a měli jsme rázem 2 velké šance po kterých mohl být pro nás tzv. výsledkový klid. Bohužel jsme šance neproměnili a soupeř srovnal na 1:1. Utkání se dále odehrávalo spíše soubojově ve středu hřiště. V 86. Minutě se se štěstím objevil ve vápně sám hráč Žákavy, který zakončoval hlavou, ale Jaroslav Bodurka zakončení vychytal. Ovšem opětovnými dorazy po chycené hlavičce míč trefil nešťastně ruku našeho hráče a Žákava kopala penaltu. Ačkoliv Jaroslav Bodurka vybral stranu správně, tak Žákava skórovala a šla do vedení 1:2. Do konce zápasu Žákava hru dost přerušovala a my jsme nestihli dát vyrovnávací branku. Z mého pohledu šlo spíše o remízové utkání. Celkově bylo vidět, že to nebyl náš den. Zápasů je ještě plno, během kterých si budeme chtít obhajovat naši první příčku v tabulce.

FK Žákava
Václav Maněna, trenér: Zápas to byl vyrovnaný. Asi by tomu slušela více remíza. V první půle jsme přečkali nějaké jejich šance, dali tedy z naší chyby gól, ale potom jsme to nějak přečkali. Druhou půli jsme byli aktivnější a vyrovnali jsme. Poté měli domácí trestňák, nacvičený signál. To ale nedali a pak my jsme dali penaltu a dali na 2:1.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Běláč [-] (57. O. Růžek [-] ) , M. Pánek [-] (57. P. Koča [-] ) , J. Vlk [-] , J. Kulhánek [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , L. Sládek [-] , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] (77. P. Vrána [-] ) , M. Kůsa [-]

FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Bouda [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , J. Aubrecht [-] (55. M. Soubusta [-] ) , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (90. M. Soukup [-] ) , M. Soukup [-] , L. Drugda [-]

ŽK: 18. J. Vlk , 41. M. Kůsa , 52. L. Sládek , 77. O. Berbr - 77. J. Smazal , 82. V. Bouda , 89. L. Drugda . ČK: 84. T. Kříž , 92. J. Vlk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - KRŮS František, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Čapský
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, Žákava se trápí, dostává hodně branek a Kralovice hrají rychlý kombinační fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích