Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka otočila z 0:2 a slaví další vítězství


Branky


26

V zápasech Horšovského Týnu zatím vždy padly minimálně 4 branky. A jelikož také Košutka baví fotbalem, dal se očekávat zajímavý duel se spostou gólů. To se také potvrdilo a po otočce se radují domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodní minuty hráli lépe hosté. Ti rychle inkasovali gól z kopačky Jana Havlíčka, kterému předložil míč před prázdnou bránu Čižikov. Aby škk pro obranu Košutky nebyl malý, brzy na to zvyšoval střelou na zadní tyč Marek Falout a hosté vedli už 0:2. Situace mohla být pro Košutku ještě vážnější. Velkou šanci ale zlikvidoval Frýdl. Poté tlak hostů upadl a hra se začínala srovnávat. Brzy domácí snížili. Dlouhe vhazování prodloužil Pekník na Kučeru, ten sklepl Milanu Primasovi, který střelou na zadní tyč rozradostnil domácí fanoušky. Za 8 minut bylo vyrovnáno. Dlouhý balón prodloužil Hemzáček na Trinera, který se v samostatném úniku nemýlil. Hosté mohli jít do kabin veselejší, Falout ale svou šancí pohrdl.

Na začátku druhé půle se domácím podařilo skóre otočit. Z rohu se trefil Jan Holec. Domácím potw stačilo srdnatě bránit. Míč na kopačkách sice měli, ale do šancí se přiliš nedostávali. Po rohovém kopu přišla ve vápně Košutky série odrazů. Nepříliš přehledná situace ale vyrovnávajím gólem neskončila. Gólová pojistka na vítězství Košutky prišla až v 89. minutě, když se lobem prosadil Jaroslav Blažejovský.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Prvních deset minut bylo příjemných jak trhání osmiček škrabkou na brambory bez umrtvení. Těžko se dá uvěřit tomu, že jsem dal gól střelou z hranice vápna, to se mi ještě nikdy nestalo. Spíše bych věřil tomu, že si nakráčí člověk s ruským pasem na ukrajinskou ambasádu a zahraje si tam partičku žolíků. Ještě chtě nechtě musím zmínit návrat našeho Bláži na zelené pažity. On hrál fotbal totiž naposledy, když byl na trůnu ještě Rudolf II. a platilo se platem vajec a otepem slámy. Nicméně povstal jako fénix z popela a ačkoliv byl už po prvním sprintu zadejchanej jako Miloš Zeman při novoročním projevu, tak dokázal rozhodnout. Po zápase následovala tradiční oslava. Bohužel nemám přesné informace, jelikož jsem musel druhý den do práce, ale je mi jasné ,že se zase pilo dokud se v plzeňských podnicích nedávaly židle nahoru a nevytíraly se podlahy. Teď už se moc těšíme k jednomu z nejtradičnějších účastníků A třídy do oblíbeného Mochtína.

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Do zápasu s Košutkou jsme museli udělat pár vynucených změn v sestavě, to ale nebyl důvod proč se zrodila naše první prohra v letošní sezoně. Od úvodních minut jsme byli na place jasně lepším týmem a to jsme potvrdili gólem Havlíčka ze 4. minuty, který dostal naservírovaný balon před prázdnou bránu po krásné akci Čižikova. Další gól jsme přidali v 10. minutě, kdy Falout pronikl do velkého vápna a křížnou ranou na zadní tyč nedal domácímu brankáři šanci. Do 20. minuty jsme mohli přidat možná ještě dva nebo tři góly a to byl zlom v zápase, protože domácí pak snížili na 2:1 díky našemu nedůrazu ve vlastním pokutovém území a podařené střele kapitána Primase. Košutce se podařilo vyrovnat o 8 minut později, kdyz se po nakopnutém míči ocitnul sám před brankařem domácí Triner a s přehledem proměnil. Do poločasu se už skóre nezměnilo. Druhý poločas pro nás začal velmi špatně, hned ve 47. minutě jsme obdrželi branku přímo z rohového kopu, bohužel tomu předcházel velký závar v malém vápně a možný faul na našeho brankáře. Od té doby jsme ale byli na hřišti opět lepší a fotbalovější, branku se nám ale již přidat nepodařilo a jelikož jsme v posledních minutách soustředili všechny síly do útoku, soupeři se otevíraly volná okna v naší defenzivě. Definitivní pojistku tří bodů vstřelili domácí v 89. minutě, když Blažejovský proměnil nájezd na brankáře Herce.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , J. Holec [-] , M. Kadlec [-] (78. L. Kovařík [-] ) , M. Primas [-] , D. Triner [-] (79. P. Macht [-] ) , D. Král [-] , V. Kučera [-] (72. T. Krejčí [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (72. Z. Zelenka [-] ) , K. Liška [-] (79. J. Blažejovský [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - J. Havlíček [-] (26. M. Steiner [-] ) , D. Fischer [-] (62. F. Habart [-] ) , J. Čižikov [-] , M. Falout [-] , J. Malý [-] , M. Nidl [-] , M. Mašek [-] , M. Šutek [-] , J. Svárovský [-] , O. Chrž [-]

ŽK: 61. J. Pekník , 64. M. Primas , 87. L. Kovařík - 19. M. Falout , 42. M. Mašek , 67. M. Šutek , 89. J. Malý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOLEK Eduard - SLADKÝ Stanislav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: výhra domácích

Košutka má kvalitní kádr, vstřelili poměrně dost gólů a moc jich nedostali. Horšovský Týn je pro mě neznámý ale dle skóre mají problem v obraně. Košutka urve 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

5. 9. 2022 09:40
Tip: výhra domácích