1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice zvítězila nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


18

Program druhého kola 1.A třídy uzavíral zápas mezi Sušicí a Chlumčany. Oba týmy chtěly navázat na úspešný první zápas. Nakonec se po výsledku 1:0 radovali domácí, a jsou tak po neúplném druhém kole jediným týmem, který má na kontě 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl velmi opatrný, soupeři se neznali, takže to bylo spíše takové oťukávání. Sušice chtěla určovat tempo hry a dostat hosty pod tlak. To se ale vinou častých nepřesností nedařilo. V 17. minutě otevřel skóre domácí Ondřej Míčka, který si našel po rohovém kopu odražený balón a poslal Sušici do průběžného vedení. To přidalo domácím na kopačky více klidu a zbytek poločasu se hrál v režii domácích fotablistů. Šance Sušice na konci poločasu zůstaly nevyužité, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Ve druhé půli hra vypadala podobně. Sušice chtěla soupeře zatlačit a přidat druhou, uklidňující, branku. Jenže to se domácím příliš nevedlo. Chlumčany měly balón na svých kopačkách, ale šance stále nepřicházely. Naopak se znovu ozvali domácí. Ale i další příležitosti zůstaly nevyužity, a tak byl zápas stále otevřený. Deset minut před koncem byli hosté blízko k vyrovnání. Skvělým zákrokem se ale blýskl gólman Mařík a zachránil Sušici tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: První domácí utkání v novém ročníku na domácím hřišti bylo velmi zajímavé. Přivítali jsme nováčka z Chlumčan, který byl pro nás velkou neznámou a tak začátek utkání byl z obou stran velmi opatrný. V naší hře byla vidět lehká nervozita, která zapříčinila mnohé nepřesnosti a nedařilo se nám dostat soupeře pod tlak což bylo naším cílem. Hráči Chlumčan mají v kádru několik zkušených fotbalistů, kteří velice dobře kombinovali uprostřed pole a to pro nás představovalo velký problém. To se však změnilo po 17. minutě, kdy po rohovém kopu doklepl balón do sítě Oja Míčka a to nám přidalo více klidu a poločas se odehrál v naší režii s náznakem několika slibných příležitostí a však bez gólového zakončení. Ve druhé polovině jsme chtěli soupeře více zatlačit a více zpřesnit kombinaci, ale průběh hry vypadal úplně stejně jako v prvním poločase. Soupeř ovládal střed pole bez výraznější ofenzivy a našich několik šancí bylo nevyužito. Až v 80. minutě se soupeři podařilo překonat naši obranu a to se vytáhnul náš gólman Tomáš Mařík, který zneškodnil téměř jistý gól. Vítězství nebylo jednoduché soupeř předvedl velice kvalitní výkon proto je pro nás velmi cenné. Musím kluky pochválit za bojovnost a na příští utkání na půdě dalšího nováčka se musíme dobře připravit. Velmi dobrou atmosféru vytvořili naši kotelníci svým hlasitým povzbuzováním a nedali šanci sympatickému kotlíku hostí k výraznějšímu projevu, za což musíme oběma poděkovat.




Sestavy


TJ Sušice
T. Mařík [-] - O. Míčka [-] , M. Podlipský [-] (75. A. Pivetz [-] ) , J. Štěch [-] , J. Králík [-] (82. Š. Krůs [-] ) , L. Král [-] (65. M. Budil [-] ) , T. Klíma [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Vystrčil [-] , J. Kysilka [-]

TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - P. Dostálík [-] , L. Nohava [-] (75. V. Smola [-] ) , M. Kulhánek [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] (67. T. Hrdlička [-] ) , P. Šimána [-] , D. Štolle [-] (55. J. Potočník [-] ) , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 19. L. Milota , 53. D. Štolle , 74. M. Kulhánek .
Hráči zápasu: T. Mařík , O. Míčka .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Bína Roman - STROLENÝ Petr, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

Ze Sušice se body nevozí snadno a poznají to i nováčci z Chlumčan, kteří se ze Šumavy vrátí z prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích