4:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín v přestřelce udolal Žákavou, hattrickem se blýskl Žiak


Branky


17. J. Lysek , 27. J. Žiak , 73. J. Žiak , 79. J. Žiak - 48. M. Boukal , 51. O. Soukup , 90. O. Soukup
35

Když už někde Mochtín bere body, tak je to doma. Naopak Žákava ze dvou venkovních zápasů nemá ani bod. To se potvrdilo i v zápase se Žákavou. Cesta ke třem bodům ale nebyla vůbdc snadná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali hosté a po pár minutách musel vytáhnout brankář Blahník skvělý zákrok, aby udržel průběžný výsledek na 0:0. Jako první se z gólu radovali domácí, kdy Jakub Lysek úspěšně zakončil protiútok a Mochtín vstřelil i ve třetím domácím zápase první branku. Po pár minutách se domácí radovali znovu. Nadšení střelce gólu Jana Šafránka ale netrvalo dlouho. Zvednutý praporek pomezního rozhodčího znamenal ofsajd. Za chvíli se ale domácí druhého gólu dočkali. Přesnou trefou se prezentoval Jan Žiak. Chvíli před poločasem mohl už na 3:0 zvyšovat Jan Šafránek. Ve velké šanci však minul. Žákava se z protiútoku také neprosadila, tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

 

Brzy po začátku bylo srovnáno. Ve 48. minutě se prosadil Matěj Boukal, tři minuty po něm srovnával kapitán hostů Ondřej Soukup. Otočku ale Žákava nedokonala, naopak se po sérii šancí prosadili domácí. Zásluhou Jana Žiaka si vzali zpět vedení a krátce na to ten samý hráč přidal čtvrtou branku domácích, kterou dokonal hattrick. Hosté už jen korigovali výsledek. Na 4:3 snižoval povedeným přímým kopem znovu Ondřej Soukup.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: Naše áčko se konečně sešlo v plné síle a bylo to potřeba, protože hosté ze Žákavé byli hodně dobří. Od 1.minuty hýřili pohybem, dobře kombinovali, byli více na míči, jen lepší zakončení jim chybělo. Mochtínu zahrála spolehlivě obrana, oporou byl golman Blahník, v ofenzivě byl náš tým efektivnější a to bylo klíčové.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - M. Kapusta [-] (68. J. Osvald [-] ) , J. Šafránek [-] , J. Žiak [-] (82. Z. Smolík [-] ) , M. Kutka [-] (51. M. Škoch [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Lysek [-] , J. Čeleda [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , D. Gajdušek [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - S. Nekola [-] , L. Drugda [-] , M. Štětina [-] , J. Aubrecht [-] (73. V. Bouda [-] ) , J. Smazal [-] (88. O. Šimek [-] ) , M. Skala [-] (88. I. Kašpar [-] ) , T. Nekola [-] (73. M. Soubusta [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (82. R. Škala [-] ) , V. Mencl [-]

ŽK: 36. P. Blažek - 65. L. Drugda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - LIŠKUTÍN Antonín, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra domácích

Žákava po loňském velmi dobrém roce nezažívá štastný vstup do soutěže. Mochtín je zkušený dlouholetý účastník A třídy a doma body nebude chtít rozdávat lacino. Očekávám výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích