V. Kučera 1.
M. Kadlec 81.
P. Macht 89. (p.)
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka po zaváhání v Kralovicích na domácím hřišti zvítězila


Branky


1. V. Kučera , 81. M. Kadlec , 89. P. Macht (p.) - 53. K. Křížek
22

Do Plzně přijely v sobotu odpoledne Luby. Ty disponovaly před tímto kolem nejhorší ofenzivou v soutěži. Naopak domácí se mohli pyšnit druhou nejlepší obranou. V minulé sezóně zde Luby padly 1:3, stejným výsledkem dopadlo i toto střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuběhla ani minuta hry a domácí se už poprvé radovali. Triner našel přihrávkou Václava Kučeru, který střelou na zadní tyč poslal Košutku do vedení. O chvíli později mohlo být srovnáno. Hostující útočník ale trefil pouze tyč Šatrovy brány. Na 2:0 pro domácí mohl zvýšit opět Kučera. Ten ale pouze trefil brankáře Přibyla, který včas proti střelci vyběhl. Po pětačtyřiceti minutách tedy ukazovala světelná tabule skóre 1:0.

 

 

Na začátku druhého dějství nejdříve namazal domácím chybou v rozehrávce hostující stoper Trinerovi. Tomu se ještě nabízel jeho spoluhráč Pekník, Triner ale volil možná zbrkle střelu levou nohou a bránu vůbec netrefil. Hned v zápětí se ocitl sám před gólmanem Jan Pekník. Ten měl možná až příliš času na přemýšlení a ani on bránu netrefil. Po dvou neproměněných tutovkách přišel pro domácí trest v podobě vyrovnání. Dlouhý balón už viděl gólman Šatra ve své náručí. Plány mu ale překazil jeho spoluhráč Fikar, který míč ztečoval mimo dosah gólmana a hostující Karel Křížek bez problémů srovnal. Pár minut po gólu skluzem srazil k zemi košuteckého Krále Basha. Dominik Král ale neudržel nervy na uzdě a strčil do Bashy. Za to si od rozhodčího vysloužil červenou kartu a do poslední půl hodiny svůj tým oslabil. Z následné roztržky ještě vznikly tři žluté pro hráč hostujícího celku. I v deseti ale působili domácí lepším dojmem a v 81. minutě se dostali do vedení. Triner našel Martina Kadlece, který střelou na zadní tyč překonal brankáře a poslal Košutku do vedení. Pár minut před koncem si Balžejovský narazil s Kadlecem a byl ve vápně sražen k zemi gólmanem Přibylem. Ten viděl už druhou žlutou kartu a do brány tak musel hráč z pole - Jerome Cole. Toho z penalty překonal Pavel Macht, který tak udělal gólovou tečku za zápasem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: V minulém kole jsme přišli o neporazitelnost na půdě Kralovic. Všechno špatné je k něčemu dobré. Já jsem totiž během návratu z Chlumčan v euforii prohlásil, že jestli neprohrajeme ani jednou za celej podzim, tak na dokopný u nás v hospodě objednám 20 věží ( jedna věž = litr morgana s colou ). Obyčejný kupecký počty mi stačí k tomu, abych si spočítal, že by to stálo zhruba roční rozpočet Ugandy a musel bych si na to vzít překlenovací úvěr nebo prodávat krevní plazmu na darknetu. Co se týče zápasu, tak asi rozhodla ta mela z 59. minuty, po který byl vyloučenej náš Dominik. On je sice klidnej kluk, ale tady vystartoval jak nasranej školník v pondělí ráno, když si žáci zapomněli vzít přezůvky a pošlapali vytřenou chodbu. Nicméně nám to paradoxně pomohlo, semkli jsme se a i v deseti jsme byli jsně lepší. Závěrem chci pochválit ještě střídajícího Blážu, on už má sice třicítku skoro na krku a je rychlej jak důchodce na přechodu, ale jednou za měsíc ještě dokáže udělat tři rychlý kroky a to stačilo k tý uklidňující penaltě. Teď se už těšímě do Újezda, kde drtivá většina z nás bude hrát úplně poprvý.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - F. Fikar [-] , J. Holec [-] , P. Macht [-] , M. Primas [-] , D. Triner [-] (87. J. Hemzáček [-] ) , D. Král [-] , V. Kučera [-] , T. Pekník [-] (73. A. Chládek [-] ) , J. Pekník [-] (85. J. Blažejovský [-] ) , M. Kadlec [-]

TJ Start Luby
O. Přibyl [-] - M. Pivoňka [-] , K. Křížek [-] , J. Cole [-] , J. Holý [-] , . Basha [-] (90. D. Beránek [-] ) , A. Panuš [-] (73. M. Lalev [-] ) , D. Šnour [-] , V. Řeřicha [-] , H. Pikhart [-] (63. T. Blohmann [-] ) , A. Čížek [-]

ŽK: 68. D. Frýdl - 59. O. Přibyl , 59. . Basha , 59. M. Pivoňka . ČK: 59. D. Král - 87. O. Přibyl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - HAVRÁNEK Martin, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: výhra domácích

Nic jiného než 3 body nebereme! Takže jasná jedna, jestli ne, tak si koupím byt v Bagdádu a založím firmu na trhavinu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích