3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky nepřesvědčivým výkonům obou gólmanů viděli diváci v Mochtíně 7 branek


Branky


5. J. Bejvl , 44. T. Velek , 78. J. Dolejš - 8. T. Dinh , 48. J. Vondráček , 52. T. Dinh , 80. P. Blažek (vl.)
24

Kaznějov věděl, že se v případě vítězství dostane na první místo před Kralovice, které zvládli šlágr s Košutkou. Domácí v zápase dvakrát vedli a nakonec padlo sedm gólů. O jeden víc vstřelili hosté, kteří berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance se dostali domácí. Střela Jana Vondráčka ale gólem neskončila. Co se nepovedlo na jedné straně, tak se povedlo na té druhé. Na centr od rohového kopu nedosáhl brankář Švamberg a domácímu kapitánovi Jakubu Bejvlovi už stačilo trefit odkrytou bránu. Po úvodní brance ale začali být aktivnější hosté. Kaznějov vyrovnal také z rohového kopu. Na centr Jakuba Vondráčka si naběhl Dinh Tuan Anh, který zblízka prostřelil brankáře. Kaznějovští přidávali i další šance. Buď ale střela skončila blokujícím obránci nebo ji zastavila až síť za domácí bránou. Mochtín hrozil hlavně z brejků. Dvakrát se podařilo brankáři hostů tyto pokusy zneškodnit. Při druhém zákroku ale vyrazil míč pouze na roh. Z něj dokázali domácí udeřit. Těžko říct jestli se jednalo o úmysl či nikoliv, ale Tomáš Velek se trefil přímo od rohového praporku a Mochtín chvíli před pauzou vedl. Ani u tohoto gólu němůže mít brankář Švamberg čisté svědomí.

Do druhé půle lépe vstoupili hosté a brzy bylo vyrovnáno. Zpoza vápna zkusil štěstí Jan Vondráček, jehož střela zapadla až za záda nepříliš jistého Švátory. Seedm minut po úvodním hvizdu Kaznějov dokonal otočku. Dinh Tuan Anh poslal do vápna střílený centr, který si nešťastně srazil do vlastní brány domácí gólman. Po gólu byli stále aktivnějším týmem hosté z Kaznějova. Na 4:2 mohl zvýšit Dinh Tuan Anh, který se dostal do samostatného úniku. Švátoru ale ani nadvakrát nedokázal překonat. Radost ze vstřelené branky brzy Janu Vondráčkovi utnul praporek pomezního rozhodčího, který signalizoval ofsjad. Domácí vstřelili první druhý a i třetí gól z rohového kopu. Centr si našel Jiří Dolejš, který poslal míč nechytatelně do brány a v 78. minutě bylo opět srovnáno. Radost z remízového stavu trvala domácím fotablistům pár chvil. Centr hostujícího Michala Fedoroca přizvedl mochtínský obránce Petr Blažek. Jelikož brankář Švátora na míč nedosáhl, rozhodl o výsledku zápasu vlastní gól. Po brance na 3:4 hosté zalezli ve snaze udržet hubený náskok až do závěrečného hvizdu. Přes to však domácí hrozili. Jeden zákrok musel vytáhnout Švamberg, několik střel mířilo mimo tři tyče.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: Za "uplakaného " počasí se hrálo utkání 1.A třídy mužů Mochtín - Kaznějov. Naši fotbalisté odehráli s vedoucím týmem tabulky vyrovnanou partii, ale na body to nestačilo, prohráli smolně 3:4. Rozhodující, vítězná branka byla vlastní, padla v 80.minutě.

FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: V zápase jsme byli lepším týmem. Pokud bychom dokázali přesněji mířit, mohli jsme vyhrát bez zbytečného strachu o výsledek. Já jsem dvěma hrubými chybami klukům taky příliš nepomohl, přesto jsem rád, že mě podrželi a dokázali jsme zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Švátora [-] - J. Osvald [-] (25. T. Velek [-] ) , J. Šafránek [-] , Z. Smolík [-] (40. R. Smolík [-] ) , J. Žiak [-] , M. Kutka [-] , J. Bejvl [-] , J. Lysek [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , D. Gajdušek [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - T. Dinh [-] (85. M. Polívka [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] (63. F. Fait [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Fedorco [-] (87. . Müller [-] ) , V. Višnovský [-] (63. M. Fedorco [-] ) , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , V. Vašíček [-]

ŽK: 90. J. Vondráček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKA František, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra hostů

Mochtín měl zraněné hráče a tomu i odpovídal ne úplně povedený start v soutěži. Věřím, že se zápas od zápasu budou zlepšovat, ale na Kaznějov to ještě stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů