2:2
(2:0)
68. J. Szedmák
91. V. Sýkora (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O remíze rozhodla penalta v nastaveném čase


Branky


8. J. Pekník , 31. D. Triner - 68. J. Szedmák , 91. V. Sýkora (p.)
22

Souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky. Zatímco Košutka okupuje přední příčky, Křimice se zatím marně snaží odpoutat od chvostu tabulky. Zápas dvou odlišných poločasů nakonec skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení. Po nedůrazu křimických obránců otevřel skóre Jan Pekník. Po úvodním gólu přebrali iniciativu hosté. Hosté sice nastřelili tyčku, to bylo ale vše, na co se zmohli. Po půl hodině hry přidal druhou branku domácích útočník Daniel Triner a Košutka vedla po půli 2:0.

Křimice do druhé poločasu vstoupily s tím, že nemají co ztratit. První polovina druhého poločasu byl hlavně v režii hostů. Těm se podařilo snížit v 68. minutě zásluhou kapitána Jakuba Szedmáka. V 90. minutě přišel faul ve vápně Košutky na hostujícího hráče. Rozhodčí odpískal v samotném závěru pekotový kop, ten proměnil Václav Sýkora a Křimice vyrovnali. Ještě za stavu 2:0 pro domácí Košutku byla k vidění podobná situace i na druhé straně hřiště. Tam se ale nepískalo, a tak berou oba soupeři bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Minulý víkend jsme nehráli, protože měli v Mochtíně místo hřiště aquapark, takže jsem se na zápas těšil jako farář na nový ministranty. Po prvním poločase jsme vedli 2:0, takže jsme šli do kabin a měli úsměv jak z reklamy na Kinder Bueno. Jenže nevím co se stalo pak. Do druhý půle jsme nastoupili jako kdybychom v šatně olizovali rtuť z teploměru. Tak dlouho jsme si koledovali o vyrovnání až se nám to v nastavení povedlo. Musím říct, že celkově vzato to byla zasloužená plichta. Byl jsem zklamaný i ze svého výkonu a tak jsem se večer potrestal sledováním reprízy talkshow Agáta Jaromíra Soukupa a na ledničku vylepil plakát všech účastníků Love Islandu. Klukům z Křimic přeju hodně štěstí do zbytku podzimu a my se těšíme do Mochtína ve středu.

FC Křimice
Jakub Szedmák, kapitán: Sázím na Milanovo vtipné hodnocení zápasu, tak že já jen stručně. (smích) Před zápasem jsme opět řešili problémy se sestavou, které jsme z různých důvodu před zápasem měli. První poločas domácí využili našich obranných chyb a zaslouženě dali dvě branky. My jsme v našich šancích byli málo důrazní a v jednom případě domácí zachránila tyč. I přes to, že jsme o poločase na venkovním hřišti prohrávali 2:0, jsme to nezabalili a v druhém poločase jsme domácí se vší úctou přehráli a nakonec z toho bylo v 91. minutě srovnání na 2:2. Děkuji všem z našeho týmu za bojovný týmový výkon.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , J. Holec [-] , M. Kadlec [-] (74. L. Kovařík [-] ) , M. Primas [-] , D. Triner [-] (80. Z. Zelenka [-] ) , D. Král [-] (80. J. Blažejovský [-] ) , V. Kučera [-] (59. F. Fikar [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , K. Liška [-] (74. P. Macht [-] )

FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Szedmák [-] , J. Volena [-] (85. T. Čechura [-] ) , L. Čejka [-] , J. Šváb [-] , J. Vonášek [-] , V. Sýkora [-] , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-] , P. Grambal [-] , P. Havlíček [-]

ŽK: 73. D. Triner - 56. J. Volena , 92. L. Čejka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Košutka je ve formě a na podzim ješte neprohrála. Myslím si ale, že Křimice tuto sérii ukončí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích