Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 13:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov rozstřílel Rokycany


Branky


25

Souboj tymů z opačných pólů tabulky. Do Kaznějova přijely Rokycany. Ty chtěly navázat na vítězství 4:0 proti Malesicím. V cestě jim ale stála domácí Bohemia, která soupeře přehrála a uhájila 3 body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do utkání vstoupili hosté. Z řady rohů ale nedokázali vytěžit vůbec nic. Naopak se prosadili domácí. Po rohu se míč dostal až k Martinu Vondráčkovi, který, s přispěním bránícího Tomáše Plimla, dokázal procedit míč do sítě. Tlak domácích neustával. Dpoustu šancí zůstalo neproměněných. Až ve 26. minutě se skóre měnilo podruhé. Z dálky napřáhl Lukáš Filipec, jehož střela skončila v bráně. Kaznějov se nemusel z dvoubrankového vedení radovat dlouho. Střelu z úrovně penalty lapil brankář Švamberg.

 

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Domácí bušili do Rokycan, ale své šance neproměňovali. V 53. minutě ale přeci jen zvyšovali na 3:0. A znovu to byl Martin Vondráček,  který na zadní tyči halvou usměrnil míč mezi tři tyče. Rokycany se dostávaly do šancí jen zřídka. Z jedné ojedinělé šance dokázali snížit. Jakub Lev technickou střelou na zadní tyč dal zápasu zápletku. Za 2 minuty ale bylo skóre znovu o 3 góly. Hlavou s epo rohovém kopu prosadil Martin Polívka. Rokycany znovu zahrozily. Samostatný únik ale zneškodnil brankář Švamberg. V ten moment už asi všem na stadionu bylo jasné, že tři body zůstanou doma. Dva góly ještě přidal Jakub Vondráček a nakonec z toho bylo vítězství 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: Po dvou povedených zápasech jsme chtěli na dobré výsledky navázat a zároveň si udržet kontakt se špičkou tabulky. Soupeř z Rokycan přijel nahecovaný a hned na začátku nám zavařil sérií rohových kopů. Naštěstí jsme během pár minut dokázali vstřelit branku. Tím jsme získali klid a téměř všechno nám vycházelo. Po brance na 4:1 bylo v podstatě hotovo a my si tak mohli připsat další důležité vítězství.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Byli jsme horším týmem, a proto jsme prohráli 6:1. Neměli jsme takový důraz a nasazení jako soupeř. Ten nás pak trestal v těch klíčových fázích. Využil toho důrazu ve vápně a de facto ten zápas zlomil tím nasazením a vůlí po tom vítězství. Jsme zklamaný, chtěli bychom hrát jinde, ale máme, když to tak řeknu, herní problémy, takže se teď budeme soustředit na další zápas, který je pro náš klíčový.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - T. Dinh [-] (46. M. Polívka [-] ) , F. Fait [-] (61. J. Vondráček [-] ) , L. Filipec [-] , J. Fedorco [-] (72. . Müller [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] (82. J. Beránek [-] ) , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , V. Vašíček [-] (82. O. Běhounek [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Pliml [-] , J. Lev [-] , M. Radošovský [-] , J. Pliml [-] , M. Kužma [-] , J. Bouda [-] (63. O. Siegert [-] ) , M. Čeliš [-] , J. Drábek [-] , M. Drábek [-] , M. Chmelíř [-] (46. D. Kulle [-] )

ŽK: 54. V. Vašíček , 60. F. Fait , 69. M. Vondráček - 31. J. Bouda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sirový Václav - MOLEK Eduard, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: remíza

Kaznějov hraje velmi důrazným a bojovným stylem hry. Rokycany se budou snažit odvést alespoň bod a dají si pozor hlavně v obraně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích