0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka vyloupila Kaznějov a bere všechny body


Branky


21

Košutka v domácím utkání s Malesicemi brala bod. Kaznějov minulé kolo protoi Přešticím vůbec nehrál. Odpočatost ale tomto v zápase nehrála žádnou roli a Košutka v Kaznějově vyhrála s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotnímu zápasu v Kaznějově stejně jako na většině území plzeňského kraje předcházel silný a vytrvalý déšť, ale naštěstí hřiště bylo dobře připravené a zápas se mohl bez problémů odehrát. Od úvodu utkání se hrálo z obou stran kombinačně a byl k vidění poměrně hezký fotbal. Hosté v úvodu hrozili především prostřednictvím rohových kopu, kterých bylo v prvních 15 minutách opravdu požehnaně. Z toho vyplynuly dva závary, ale Pekník nastřelil pouze svého kolegu z útoku Trinera. Skóre se měnilo hned v 8. minutě. Kučera si krásně převzal balón a kaznějovský stoper ho zfauloval zezadu. Přímý kop Trinera hostující gólman sice vyrazil. Míč se ale dostal k dobíhajícímu Pekníkovi, který zblízka mířil přesně. Za deset minut už to bylo o dva góly, když Jan Pekník nahrál svému bratrovi Tomášovi, ten se na hranici vápna zbavil svého strážce a střelou na zadní tyč zvýšil na 0:2. Zde promluvil i kluzký terén, neboť balon smolně propadl domácímu gólmanovi pod tělem do sítě. Hráči Kaznějova poté zvýšili úsilí a vyrazili na zteč hostující brány. Ve 40. minutě měli velkou šanci na snížení stavu skóre, ale Filipec penaltu neproměnil a střelu mířící doprostřed špičkou kopačky vykopl Šatra. V poslední minutě první půle měl ještě velkou šanci Liška. Po přiťuknuti Trinera ale mířil těsně vedle.

 

 

Ve druhé půli byli aktivnější hosté, kteří bušili do košutecke obrany. Ta vyčkávala na brejky a jeden takový se vydařil. Šatra dlouhým výkopem našel Pekníka, ten hlavou prodloužil na Trinera, který lobem zvýšil na 3:0. Kaznějov mohl snížit v minutě 70. minutě. Střelu útočníka ale zastavila tyč. V závěru měli domácí další dvě velké šance, ale s oběma si poradil perfektně chytajici Satra. Kaznějov byl posledních 15 minut aktivnější, ale bez gólového efektu a hosté z Košutky si tak odvezli všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Před zápasem napršelo tolik vody, že by to nepřeplaval ani Kolumbus se svojí výpravou a měli jsme strach, aby se vůbec hrálo. Jet v týdnu znovu do Kaznějova by se mi chtělo zhruba stejně jako jet do jižních Čech na volební mítink komunistů. Naštěstí vše klaplo. Vzhledem k počasí míč po hřišti klouzal jako mýdlo ve vězeňský sprše. Zaujala mě sportovní taška našeho Honzy Holce, kterej si sebou na zápas vzal asi tři balení kuchyňských utěrek a fén tak velkej, že by se s tím dala kroutit ovcím vlna. Sotva jsme dokončili vítězný pokřik, tak pobíhal po celým areálu a hledal zásuvku, aby si vysušil všech šest vlasů co má na hlavě. Pochválit za výkon musím všechny. Pozápasových radovánek jsem se tentokrát neúčastnil, ale z vyprávění vím, že kluci zase lili, tak jak byste si přáli, aby vám odtýkala vana. Teď už se těšíme na mladý jezdce z Rokycan.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - D. Pojer [-] (64. O. Běhounek [-] ) , V. Višnovský [-] (64. . Müller [-] ) , F. Fait [-] (46. M. Fedorco [-] ) , V. Vašíček [-] (74. J. Beránek [-] ) , J. Hyneš [-] , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-] , L. Filipec [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Hemzáček [-] , J. Holec [-] , M. Kadlec [-] (78. J. Lhoták [-] ) , M. Primas [-] , D. Triner [-] , D. Král [-] , V. Kučera [-] (62. J. Kalaš [-] ) , T. Pekník [-] (74. A. Chládek [-] ) , J. Pekník [-] (78. P. Macht [-] ) , K. Liška [-]

ŽK: 7. M. Mareš , 62. L. Filipec , 75. . Müller - 23. M. Primas , 33. D. Král .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŠNAJDR David - ŘÍHA Zdeněk, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Já osobně v každém kole najdu nějaké překvapení a tento zápas se nabízí. Kaznějov je doma silný, ale fotbalová Košutka to tam zvládne a odveze si 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích