J. Žiak 60.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín vyzrál doma na Kralovice, které se chystají na baráž o krajský přebor


Branky


60. J. Žiak
16

Za velikého vedra byl odehrán na precizně sestřiženém pažitu v Mochtíně poslední zápas sezony mezi Mochtínem a již jistým účastníkem baráže o postup do KP - Sokolem Kralovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas měl Mochtín více ze hry i více šancí na vstřelení úvodní branky. Golman hostů Bodurka ale úspěšně zakročoval jak při zakončení Žiaka, tak i při dělovce Dolejše, držel čisté konto.

 

Po přestávce zvyšují hosté iniciativu, vytváří si i šance, ale zakončení jim chybí. Na druhé straně se do velké šance na gól dostává v 57. minutě po přihrávce Pretzelmayera Jan Žiak, jeho levačka však posílá míč těsně vedle brány hostů. V 61. minutě se ale již domácí kanonýr brankově prosazuje. Po průnikové přihrávce Pláničky nedává vytáhlému golmanovi hostů šanci a posílá Mochtín do vedení 1:0.

 

A tento stav se již nezměnil i když k tomu měly příležitosti obě strany. V samotném závěru zvonila nastřelená tyč hostující brány, břevno mochtínské brány na oplátku trefili i hosté. 



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Pretzelmayer [-] (77. P. Švátora [-] ) , P. Cihlář [-] (46. D. Gajdušek [-] ) , Z. Plánička [-] , J. Šafránek [-] (72. M. Prokop [-] ) , J. Čeleda [-] (46. J. Osvald [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Zeman [-] (56. D. Sládek [-] ) , J. Purkar [-] , M. Pánek [-] , M. Bulín [-] , P. Pícl [-] , P. Koča [-] , J. Vlk [-] , T. Kříž [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-]

ŽK: 65. T. Kříž .
Hráči zápasu: J. Žiak .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brůha Radek - JAKŠ Jan, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: remíza

Divoké domácí prostředí versus pečlivá obrana hostů. Je škoda, že v tomto zápase už o nic nejde, mohlo by to být zajímavé utkání. Takhle můj tip jde na symbolickou remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích