Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 15:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice si se soupeřem z barážových pozic zastříleli. Padlo 10 branek


Branky


16

Oba týmy čeká barážové utkání o udržení v soutěži. Zatímco Svéradice narazí na Malesice, hosté z Mýta budou po premiéře v 1.A třídě soupeřit o udržení s Chlumčany. Ale nepředbíhejme. Oba týmy se střetly na svéradickém pažitu, který pamatuje i třetí ligu. A byla to vážně kovbojka. Po poločase bylo skóre 3:3, a tak si v kabině vzal slovo trenér Heimlich, který jako bývalý defenzivní hráč měl svému týmu co říci. Po přestávce pak byli v útoku přesnější více domácí a jejich obrana povolila pouze jediný šroubek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Martin Heimlich, trenér: Zápas s Mýtem byl pro nás poslední v domácím prostředí před baráži. Hostili jsme Mýto "B" a chtěli jim jednak vrátit podzimní porážku, ale hlavně se naladit vítězstvím na baráž. Sestavu jsem opět skládal horko těžko, protože ve stejný den hráli jak dorostenci dopoledne, tak béčko ve stejný čas na Železné Rudě. Takže nakonec jsem dal do sestavy 11 chlapů a na lavičku 2 dorostence, včetně mého zraněného syna, který naštěstí nemusel nastoupit. Kluci začali dobře, vytvářeli si šance, bohužel první gól dali hosté a odstartovali poločasovou přestřelku, kdy jsme opět chybovali v obraně a Mýtu všechny 4 góly darovali jako na zlatém podnose. Naštěstí jsme dali o 2 branky víc a zvítězili hokejovým výsledkem 6:4.Takže jsme sice vyhráli, ale s předvedeným výkonem, hlavně obrannou hrou, nemůžu být spokojen a v barážovém dvojutkání by nás to mohlo mrzet. A pak nastal čas na pondělní losování baráže, kde nám los přisoudil celek z Malesic. Určitě nás nečeká nic jednoduchého, ale vzhledem k tomu, že bychom měli nastoupit v nejsilnější možné sestavě, co se uzdravení týká, budeme bojovat o udržení soutěže pro Svéradice i na další sezónu.

TJ Slavoj Mýto B
Matěj Spěváček, trenér: I když jsme jeli s tím že máme jasnou baráž , tak jsme v šatně hráčům říkali, že to chceme vyhrát a je to pro ně příprava na baráž. Pro diváka a pro nás trenéry, fantastický výsledek. Myslím si že každý chce vidět 10 branek. Bohužel asi ani jednomu týmu nepomohli brankáři. Můj názor je, že udělali moc chyb a podepsali se pod většinu branek . Náš výkon nebyl optimální a nezasloužili jsme si vyhrát. Gratulace soupeři který byl hladovější.



Sestavy


FK Svéradice
F. Hrachovec [-] - P. Mičkal [-] (71. L. Hnojský [-] ) , L. Pícka [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , F. Prokopius [-] , V. Brůha [-] , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-] , J. Vonášek [-]

TJ Slavoj Mýto B
A. Páník [-] (46. M. Matouš [-] ) - J. Melka [-] , M. Melka [-] , P. Zbuzek [-] (57. J. Pelnas [-] ) , T. Vonášek [-] - Š. Končal [-] , M. Brož [-] , P. Bejček [-] (57. T. Hatina [-] ) , S. Mackovič [-] - M. Pfeifer [-] , M. Lupáč [-]

Hráči zápasu: F. Hrachovec , V. Brůha .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pressl Václav - RUBÁŠ Jakub, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou nejhorších obran v soutěži. Bohužel Svéradice prohráli doma i s posledním Hrádkem, a proto zde tipuji na útočnější Mýto.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích