Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 10:15

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice si po vítězství v poháru smlsly na Svéradicích


Branky


15

Ve Svéradicích po minulém utkání proběhlo pár změn v kádru a notně omlazený tým vyrazil zabojovat o stéblo záchrany před přímým sestupem do 1.B třídy. Kralovice jsou ale po středečnním vítězství v krajském poháru (po výsledku 1:1 na penalty s Tachovem) v laufu a svému soupeři nedovolily téměř nic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku utkání vsítil už ve 2. minutě Martin Řenč a v minutě jedenácté zvyšoval na 2:0 Ondřej Růžek. Hra se následně trochu uklidnila a i přesto, že se hrálo víceméně na polovině hostů, došlo na další branky až po 20 minutách. Slovo si u třetího gólu Kralovic vzal šikovný Jan Lavička a dvě minuty po něm také Tomáš Kříž. Poločasový výsledek tedy nedával hostům mnoho šancí na nějaký bodový zisk.

 

Dominance domácího celku se ve druhém dějství opakovala a do hodiny hry už to bylo 6:0! Přesně zamířil nejdříve David Běláč a poté svou druhou branku v utkání vstřelil Jan Lavička. A jelikož tento rychlý útočník byl při chuti, nebál se zhruba deset minut před koncem zvýšit na konečných 7:0 a oslavit svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jan Lavička, hráč: Zápas byl jednoznačně ovlivněn velkou marodkou soupeře. Podzimní a jarní zápasy se absolutně nedají srovnat. Klukům ze Svéradic to vůbec nezávidím a přeji jim, ať se "marodi" rychle uzdraví.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - P. Bulín [-] (26. D. Sládek [-] ) , O. Růžek [-] (46. P. Vrána [-] ) , P. Koča [-] , J. Vlk [-] , T. Kříž [-] , M. Pánek [-] (46. D. Běláč [-] ) , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-]

FK Svéradice
F. Hrachovec [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] , F. Prokopius [-] (79. L. Hnojský [-] ) , V. Beránek [-] (79. P. Lukeš [-] ) , V. Brůha [-] , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-] (46. L. Bůžek [-] ) , J. Vonášek [-]

Hráči zápasu: J. Lavička .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kulhánek Milan - RUDA Daniel, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích