3:4p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 18:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice pod Svatoborem ztratily jeden bod, když nedokázali využít přesilovku


Branky


24. A. Štěpán , 30. R. Kočí , 72. R. Kočí (p.) - 1. J. Kulhánek , 39. T. Kříž , 57. J. Lavička (p.)
15

Kralovice na dálku bojují s Mochtínem o čtvrtou příčku v soutěži a na půdě předposledního Hrádku (stále pamatujeme na odhlášenou Žihli), kterému už o nic nejde, ve očekávala jasnější záležitost. Jenže hosté nedokázali využít všech svých šancí a utkání nakonec skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání domácí vstoupili svým klasickým způsobem a již v 1. minutě inkasovali po přihravce mezi stopery, kdy hostující Kulhánek sám před brankářem domácích nezaváhal. Hosté pokračovali v náporu, lépe kombinovali a dostávali se do šancí, které nedokázali proměnit vlastní nepřesností nebo domácí brankář dokázal hostující hráče vychytat.

 

Postupně se začala hra vyrovnávat, domácí hráči začali lépe kombinovat a odměnou jim byl vyrovnávací gól Tondy Štepána. Hosté opět přidali, ovšem domácí se po 6 minutách opět prosadili, kdy kanonýr Kočí střelou z 20 metrů, při které neměl hostující brankář čisté svědomí, poslal domácí do vedení. O chvíli později se domácí hráči radovali potřetí, kdy se po rohu prosadil Kočí, ovšem domácím zkazil radost rozhodčí, který gól neuznal kvůli faulu domácího útočníka.

 

Vyrovnání přišlo po rohovém kopu v poslední minutě prvního poločasu, kdy po odraženém míči od břevna vyrazil domácí gólman míč již za brankovou čarou a rozhodčí gól správně uznal.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí úplně stejně jako na začátku utkání a mohli inkasoval ihned po rozehrání. Hosté kombinovali, vytvořili si velký tlak, ovšem vstřelit gól se jim nedařilo. V 55. minutě rozhodčí opět správně nařídil penaltu proti domácím, kdy hosté penaltu s přehledem proměnili.

 

Po gólů hosté drželi míč na svých kopačkách, nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí mohli ještě vyrovnat. Ovšem v 72. minutě hosté vyrobili v zadních řadách chybu a domácí hráč postupoval sám na hostujícího brankáře. Při kličce brankáři byl stažen dobíhajícím obráncem a rozhodčí nezaváhal a odpískal penaltu, kterou Kočí s přehledem proměnil.

 

Následně hosté přidali na obrátkách, vytvořili si velký tlak. Ten podpořil ještě v 81. minutě domácí Kutil, který nesmyslně fauloval hostujícího hráče na půlce a byl vyloučen. Do konce utkání si hosté vytvořili místy drtivým tlak, ale žádnou z šancí nedokázali proměnit. Utkání skončilo šťastně pro domácí 3:3.

 

V penaltovém rozstřelu pak hosté proměnili všechny penalty, domácí 2 neproměnili a tak druhý bod putoval do Kralovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Pro nás vydřený a šťastný bod. Hosté myslím odjížděli zklamání, jelikož úvod utkání a průběh druhého poločasu nenasvědčoval tomu, že by v Hrádku body ztratili. Obrovské problémy nám dělaly standardní situace hostů, které jsme ubránili se štěstím. Hostům jsme darovali zbytečným faulem penaltu a do ještě většího tlaku jsme je poslali hloupým faulem uprostřed hřiště, po kterém jsme šli do 10. Naštěstí hosté výhodu nevyužili.

TJ Sokol Kralovice
Jan Lavička, hráč: Na půdě posledního celku soutěže se nehrálo vůbec jednoduše, mají jednoznačnou taktiku, která stojí na jednom hráči, nic si nekomplikují a o nic jim už nejde. Nám to bohužel včera nelepilo. Měli jsme ze zápasu vytěžit všechny body, ale bohužel, příští týden musíme zaváhání napravit.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
T. Šoural [-] - Š. Fremund [-] , P. Illek [-] , V. Skála [-] , J. Sekyra [-] (69. M. Pavlíček [-] ) , A. Štěpán [-] , J. Kutil [-] , R. Kočí [-] , F. Mareš [-] , S. Ryba [-] , L. Šoural [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - P. Koča [-] , T. Kříž [-] , M. Bulín [-] , M. Pánek [-] (46. O. Růžek [-] ) , J. Kulhánek [-] , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 56. J. Sekyra , 59. J. Kutil - 64. L. Sládek . ČK: 81. J. Kutil .
Hráči zápasu: R. Kočí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů