Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2022 18:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit rozhodl během 10 minut, Hrádek skončí předposlední


Branky


16

Souboj týmů z opačných stran tabulky dopadl jasně dle předpokladů. Domácí Petřín nedal Svatoboru čuchnout a v klidu si došel pro vysokou výhru 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelili domácí už ve 3. minutě, prosadil se nejlepší střelec týmu Lukáš Kotěšovec a když o čtyři minuty později zvyšoval na 2:0 Petr Bendl, bylo jasné, kam utkání směřuje. 

 

Hra se po úvodních brankách trochu uklidnila, hosté se zatáhli a se snahou neodjet s velikou ostudou chtěli udržet takovéto skóre nejméně do poločasu. Krátce po půlhodině hry se ale prosadil také Dominik Voves a v poslední minutě poločasu dával na 4:0 kapitán týmu Petr Škarda.

 

Po výměně stran se toho kromě několika střídání moc nezměnilo. Hra plynula stejným tempem a Petřín opět zvyšoval vedení. V 57. minutě dával na 5:0 Matěj Štefl a o deset minut později zvyšoval svým prvním bodem do sezónních statistik střídající Patrik Klich

 

Ten se prosadil v závěru ještě jednou, ale před ním skóroval také Dan Vodrážka, jejichž zásluhou se skóre zápasu zastavilo na výsledku 8:0.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Včera bylo o vítězi zápasu rozhodnuto od 10 minuty, kdy jsme vedli 2:0 a soupeře k ničemu nepustili. Škoda některých akcí, které neskončily gólem, jinak by celkové skóre mohlo být daleko vyšší. Pochválil bych Yurije Skalozubova, který měl velkou chuť a Patrika Klicha, který dal 2 góly - jeho první body do letošních statistik.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Utkání bylo rozhodnuté vlastně už po prvních deseti minutách. V první půli jsme měli ještě nějaké náznaky protiútoků, ale kluci z Petřina byli proti nám jak z úplně jiné dimenze. Ve druhé polovině to bylo už jen o tom, kolik branek nakonec dostaneme.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Strejc [-] - P. Bendl [-] , L. Kotěšovec [-] (46. M. Brož [-] ) , Y. Skalozubov [-] , J. Zíma [-] , M. Fikrle [-] (60. P. Klich [-] ) , D. Vodrážka [-] , M. Štefl [-] (60. J. Levý [-] ) , P. Škarda [-] , D. Voves [-] (46. M. Černický [-] ) , J. Krystl [-]

TJ Svatobor Hrádek
T. Šoural [-] - Š. Fremund [-] , P. Illek [-] , V. Skála [-] , J. Sekyra [-] , A. Štěpán [-] , J. Kutil [-] (69. A. Němec [-] ) , R. Kočí [-] , F. Mareš [-] , S. Ryba [-] (58. M. Pavlíček [-] ) , L. Šoural [-]

Hráči zápasu: P. Klich , Y. Skalozubov .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SMOLA Lukáš - ADÁMEK Filip, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Triner
Tip experta: výhra domácích

Lídr tabulky si proti poslednímu celku soutěže napraví reputaci a po dvou porážkách si připíše výhru, alespoň o 12 gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích