0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:30

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka ve druhém poločase ovládla utkání a z Mýta veze tři body


Branky


15

Pro oba týmy to byl velice důležitý zápas. Domácí Mýto bojuje o udržení soutěže a i Košutka byla jednu chvíli na hraně barážových zápasů. Nakonec zvítězilo zkušenější mužstvo, které v následujícím víkendu čeká pauza. Jak zápas popsal a zhodnotil kapitán Košutky, Milan Primas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli panovalo už téměř letní počasí, ale na hře obou týmů to nebylo znát a od začátku se hrálo pěkně svižně a rychle. První velkou šanci měli domácí, když se útočník prosmýkl košuteckou obranou, ale trefil pouze vyběhnuvšího Šatru. Hosté počet vyložených šancí srovnali zanedlouho, kdy Kalaš na pravé straně nastartoval své motory, ale poslední část svého gólového plánu mu zhatil svým zákrokem gólman Matouš.

 

Mýto pak také dvakrát zahrozilo ze standardní situace, ale v obou případech proti tvrdým střelám zasáhl Šatra. Velkou šanci měl na kopačkách i Triner, který stál tváří v tvář Matoušovi, bodlem ho obstřelil, ale ne příliš razantní střelu směřující do brány vykopl domácí stoper. Atraktivní utkání tak skončilo zaslouženým poločasovym bezbrankovým výsledkem.

 

Druhá půlka se nesla v podobném duchu a diváci už tak trochu cítili, že to bude zápas ve stylu: "Kdo dá gól vyhraje ". V 60. minutě převzal na půlící čáře aktivní Kalaš a dlouhým sprintem se dostal až před bránu domácích a nadvakrát protlačil míč za brankovou čáru - 0:1.

 

Domácí mohli vyrovnat prakticky vzápětí, akce po pravé straně pokračovala zpětnou nahrávkou pod sebe na penaltu, kde ale osamocený hráč Mýta z voleje přestřelil. Skóre se tak měnilo opět v minutě 71., Tomáš Pekník převzal balon v situaci 1 na 1, dvakrát si zaseknul balon, zbavil se svého strážce a nekompromisně poslal střelu na zadní tyč.

 

Domácímu Mýtu pak už začaly viditelně docházet síly a dva hráči postupně ulehli na hrací plochu s křečemi. Definitivní pojistku přidal v 82. minutě Triner, který se prosadil po standardní situaci Machta - 0:3. Závěr se už pak pouze dohrával. Jednalo se o velmi hezké utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Nepamatuji, kdy jsme naposledy vyhráli venku s čistým kontem. Normálně bych si vsadil, že někdo dřív vyjedná mír mezi Izraelem a Palestinou než se nám tohle povede. Rozhodně to nebyl nudnej zápas u kterýho byste zívali sotva rozhodčí foukne do píšťalky. Pro nás hodně důležitá výhra, prohrát před tou pauzou by bylo příjemný jako vyrážka v podpaždí. Teď nás čeká již zmíněné volno, který každý využije podle svého. Část z nás si sundá hlavu z krku, nasadí trychtýř a vyrazí do plzeňských klubů. Část bude vynahrazovat přítelkyním všech uplynulých stopadesát víkendů zahozených kvůli fotbalu, někdo bude pilovat fyzičku a někdo ležet na gauči. Ať tak či onak, všichni se budeme moc těšit za 14 dní do Křimic.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - T. Vonášek [-] , J. Melka [-] - M. Pfeifer [-] (58. J. Šmíd [-] ) , O. Mašek [-] , P. Bejček [-] , J. Pelnas [-] (58. M. Lenk [-] ) , P. Zbuzek [-] - Š. Končal [-] (33. J. Lenk [-] ) , T. Hatina [-] (73. R. Chvála [-] ) - M. Lupáč [-] (73. D. Kocna [-] )

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - T. Krejčí [-] (78. D. Král [-] ) , J. Kalaš [-] , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , J. Jaroušek [-] (81. J. Pekník [-] ) , D. Triner [-] (83. J. Lhoták [-] ) , T. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , F. Fikar [-] , M. Primas [-]

ŽK: 23. P. Zbuzek , 68. J. Šmíd - 45. M. Primas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SMOLA Lukáš - ŠKARDA Jiří, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

13. 5. 2022 11:30
remiza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích