1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pechek rozhodl o třech bodech pro Sušici


Branky


15

Domácí Sušice byla na začátku utkání aktivnější než hostující Bohemka. Drželi více míč a prakticky celý zápas měli mírně navrch. Svoji převahu zúročil v 18. minutě Petr Pechek, který se hlavou po rohovém kopu opřel do míče, na nějž se hostující Valeš pouze díval, jak míří do sítě. Po zbytek zpasu se hra držela kolem středu hřiště a ani na jedné straně se hráči nedostávali do velikých brankových příležitostí. Kaznějovští sice v samém závěru mírně zvýšili svůj tlak, ale nebylo to nic, co by Sušice nezvládla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: V dalším domácím zápase jsme doslova urvali tři body. Utkání se hrálo v nezvyklém letním počasí, což zřejmě ovlivnilo oboustranně kvalitu hry. My jsme začali dobrou kombinací a z toho jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, ale nedařilo se nám dobře zakončit. První velkou měl již ve 29. vteřině Mára Budil, ale jeho střela těsně minula tyč soupeřovo brány. Vypracovali jsme si i spoustu rohových kopů a standardních situací, kde nám vždy chyběl kousek k lepšímu zakončení nebo nás dobře zablokovali hostující hráči. V 18. minutě si však naskočil na rohový kop Petr Pechek a hlavou nekompromisně zavěsil. Druhý poločas se odehrával ve stejném stylu, kdy fotbalovost přehrávala bojovnost, ale z obou stran chyběla přesnost a kvalita. Soupeř si za celý zápas vytvořil pouze pár standartních situací, jinak naši branku výrazně neohrozil. Velkým kladem utkání tak můžeme vyzdvihnout výkon mladíků v základní sestavě, hlavně Tonda Vystrčil velice dobře nahradil našeho matadora Tomáše Marka. Děkujeme fanouškům za skvělou atmosféru a těšíme se na další utkání.




Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , J. Sedláček [-] (80. M. Podlipský [-] ) , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , Š. Krůs [-] (85. Š. Tuček [-] ) , J. Kysilka [-] (85. R. Štefan [-] ) , A. Vystrčil [-] (74. P. Hubáček [-] ) , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-]

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] (55. J. Fedorco [-] ) , M. Tichý [-] , J. Hyneš [-] , J. Vondráček [-] , D. Pojer [-] (80. J. Beránek [-] ) , V. Vašíček [-] , J. Kiss [-] , O. Běhounek [-] , M. Vondráček [-] , J. Valenta [-] (55. D. Vinkler [-] )

ŽK: 59. P. Pechek .
Hráči zápasu: P. Pechek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kulhánek Milan - ZAVADIL Jan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

13. 5. 2022 11:28
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů