Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:30

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany si zastřílely se Svéradicemi. Padlo deset branek


Branky


4. D. Holek , 18. J. Drábek , 19. D. Holek , 21. J. Drábek , 23. L. Titl , 65. R. Ryba , 75. J. Drábek (p.) - 44. R. Kába , 48. D. Juhaňák , 79. V. Beránek
17

Svéradice bojují o každý bod a záchranářské vody se prohlubují. Po tomto utkání jsou opět o trochu hlubší a tým z Klatovska v nich zůstává. V Rokycanech totiž nestačil na rezervu divizního celku. Už v poločase bylo o výsledku rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas proti Svéradicím jsme chtěli zvládnout jasným nástupem do utkání a nedáním soupeři od prvních minut šanci. Celkově se na jaře potýkáme s malou produktivitu v zakončení. Herní projev a hra je na vysoké úrovni, ale chybělo nám přesně zakončení a dobré řešení finálových situací ve vápně. V zápase proti Svéradicím jsme vše zvládli, konečně! Jediný výpadek jsme měli při nástupu do druhé půle, kdy za stavu 5:1, jsme doslova vyklidili hřiště a soupeř od 45 do 60 minuty ovládl pole. Poté jsme se dostali zpět do utkání a zaslouženě vyhráli, škoda ještě dalších nevyužitých šancí.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: První poločas byli domácí rychlejší a fotbalovější. Během půl hodiny byl zápas rozhodnutý. Po poločase se hra vyrovnala a možná jsme měli více brankových situací, některé ale zůstaly nevyužity... Zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] (46. D. Kulle [-] ) - T. Pliml [-] , J. Ječmen [-] (61. M. Radošovský [-] ) , M. Kužma [-] , O. Lang [-] (46. J. Pliml [-] ) , J. Drábek [-] , L. Titl [-] (61. J. Bouda [-] ) , M. Drábek [-] , M. Chmelíř [-] , D. Holek [-] , R. Ryba [-] (74. J. Lev [-] )

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] (78. P. Lukeš [-] ) , Š. Brynda [-] , S. Makovec [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , V. Beránek [-] , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-] , M. Hrubeš [-] (34. P. Chládek [-] )

ŽK: 17. R. Ryba - 74. D. Juhaňák .
Hráči zápasu: J. Drábek , J. Ječmen .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ORLÍK Vladimír, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Dominik Frank
Tip experta: výhra domácích

Svéradičtí nám ukázali, že jsou bojovníci, ale na mladé pilky z Rokycan to bohužel nebude stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích