9:1
(6:1)
27. J. Pekník (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Bylo tak hnusně, že i slimák by se s radostí sám posolil, jen aby v tom nemusel být venku," komentoval zápas kapitán Košutky


Branky


14. K. Liška , 16. D. Triner , 25. D. Triner , 33. J. Pekník , 39. D. Triner , 45. T. Pekník (p.) , 74. O. Ukhal , 77. T. Pekník , 89. T. Krejčí - 27. J. Pekník (vl.)
17

Rytmus úvodních minut neurčovali hráči přítomní na hřišti, nýbrž počasí a především silný vítr, který si s balonem ve vzduchu pohrával jako s čepicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo prakticky na jednu bránu, ale až po uklidnění větrných podmínek se začala převaha domácích více projevovat. Ve 14. minutě se z pozice pravého beka uvolnil Král, centrem našel Lišku, který si míč ještě zpracoval na prsa a z voleje krásně na zadná tyč otevřel gólový účet - 1:0. Košutka na nic nečekala a ihned se opět hnala za druhým gólem, který na sebe nenechal dlouho čekat. Po rohovém kopu vznikla před bránou hostů skrumáž se skoro až silvestrovským nádechem, když se míč za brankovou čáru snažili postupně protlačit oba stopeři Primas s Machtem, ale podařilo se to až Trinerovi - 2:0.

 

Pokud někdo očekával, že domácí zvolní a budou si hlídat dvoubrankový náskok, tak byl na omylu a hned ve 25. minutě se skóre měnilo znovu a znovu se o to postaral s velkou chutí hrající Triner. Po levé straně pláchl Tomáš Pekník, který překládal balon do vápna, kde ho ještě mezi nohami pustil Liška k Trinerovi, který levačkou už neměl žádný problém zvýšit na 3:0. Rozjetou modrobílou lavinu přibrzdil rohový kop hostů v 27. minutě. Na přední tyči Jan Pekník strážící hostujícího Kočího zasáhl balon nešťastně hlavou a překonal Šatru výstavním vlastňákem (v oficiálním zápisu je chybně uveden Král).

 

Hosté se nadechli k jakémusi náporu povzbuzeni snížením, ale nemělo to dlouhého trvání, protože v minutě 33. už to bylo opět o 3 góly a opět u toho byl Honza Pekník, který se tentokrál prosmýkl hrádeckou obranou a tentokráté pálil do správné brány - 4:1. Za ani ne 6 minut Triner pak dovršil hattrick, když mu balon krásně nachystal jeho dvorní nahravač z útoku Tomáš Pekník - 5:1. Diváci už se chystali na poločasovou klobásu, když se skóre měnilo ještě jednou, to se Macht ujmul odraženého balonu, ve vápně si balon zasekl a byl podražen. Pokutový kop pak bezpečně proměnil Tomáš Pekník - 6:1.

 

Úvod druhého poločasu už byl vlažnější, bylo vidět, že domácí mají velký náskok, nikam se nehrnuli a naopak hosté byli smířeni se svým osudem. Hru oživilo střídání a právě střídající Ukhal se postaral o další změnu skóre, když Kalaš se precizně uvolnil na pravé straně a perfektní nahrávkou našel právě Ukhala, který už nezaváhal - 7:1.

 

Ukhal byl při chuti a na levé straně předvedl snad čtyřiceti metrový sprint po kterém našel T. Pekníka, ten si ještě pohrál s golmanem a do prázdné brány zvýšil již na 8:1. V závěru dal razítko na vysokou výhru další střídající hráč Krejčí, který se pro něj netradičně prosadil pravou nohou - 9:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Na začátku utkání panovalo počasí do kterýho bys ani mrtvýho z rakve nevyhnal. Bylo opravdu tak hnusně, že i slimák by se s radostí sám posolil, jen aby v tom nemusel být venku. Jeden z klíčových okamžiků pak nastal ke konci prvního poločasu, to totiž můj stoperský kolega Pavel Macht uviděl jednoho pána u klandru s perfektně čepovanou dvanáctkou ve skle. No a když Pavel vidí dvanáctku, tak je to jak když Somálcovi před očima zamáváte stravenkou. Hned o poločase se tak nechal vystřídat a nechal mě v tom samotnýho. Musím se ještě pochlubit jednou věcí vážení přátelé. V první půli jsem totiž udělal dobrej skutek. Já jakožto jednička určená na penalty jsem jí přenechal Maestrovi (přezdívka Tomáše Pekníka, pozn. redakce), ten se totiž v úvodu jara střelecky lehce trápil. On navíc nedal 4 penalty v řadě a k puntíku šel tak vystresovanej, jak kdybych po něm chtěl, aby ukradnul korunovační klenoty. Nicméně pecku v klidu proměnil a prokletí snad zlomil. V druhý půli už se odehrával pouze interní souboj, jestli my dáme víc gólů nebo Pavel vymlaskne víc piv. Skončilo to remízou 3:3. Krásná sobota, která neměla chybu. Teď už se soustředíme na Velikonoční sobotu, kdy zajíždíme na horkou půdu do Svéradic.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Od nás to bylo strašidelné utkání a jen podtrhlo to, co klukům už nějakou dobu říkám. 1.A třída se nedá hrát bez tréninků a na zápase s ne úplně nejlepším týmem soutěže to bylo jasně znát. Hráči by se nad svým přístupem k fotbalu měli zamyslet. Jinak samozřejmě vyhrál lepší tým, který nás rozebral. Gratuluji k výhře.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Jaroušek [-] (46. T. Krejčí [-] ) , J. Kalaš [-] (75. V. Kučera [-] ) , P. Macht [-] (46. J. Hemzáček [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (63. L. Kovařík [-] ) , D. Král [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (63. O. Ukhal [-] ) , F. Fikar [-] , M. Primas [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Holeček [-] (81. M. Jiřina [-] ) , A. Štěpán [-] , F. Mareš [-] (46. M. Pavlíček [-] ) , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (72. A. Němec [-] ) , S. Ryba [-] , L. Šoural [-] , J. Sekyra [-] , P. Slopovský [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 71. K. Liška - 31. A. Štěpán , 79. V. Holeček .
Hráči zápasu: T. Pekník , D. Triner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra domácích

Pan Primas opět nahecuje své spoluhráče k velkým věcem a asi celý kraj se těší na další peprnej komentář. Košutka doma vyhraje tříbrankovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích